Inici Arriba la segona edició del Food&Fahsion La Ràpita amb un destacat cartell musical

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Arriba la segona edició del Food&Fahsion La Ràpita amb un destacat cartell musical

El Food&Fashion La Ràpita, el festival de moda i gastronomia de les Terres de l’Ebre, celebra del 18 al 20 d’agost la seva segona edició carregada de novetats.

Ahir al matí, a la Marina de Sant Carles, es va presentar en roda de premsa la programació, que enguany dona un pas endavant en el vessant musical i augmenta també el nombre d’expositors, tal i com ho destacava en les seues paraules de presentació la regidora de Turisme, Rosa Anglés.
 La moda, la gastronomia i la música seran els tres eixos del festival, que comptarà amb expositors de moda, foodtrucks i concerts. També destaquen les activitats per als més petits, amb un espai creatiu lúdic, on hi haurà tallers de dibuix, de pintar cares o coreografies infantils, així com un espectacle de màgia el dissabte a la tarda. Per als més sibarites, hi haurà un showcooking on es cuinarà en directe una recepta de cuina.
La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, ha estat l’encarregada de presentar les actuacions musicals, que enguany tindran un pes rellevant en el festival Food Fashion. Així, l’ebrenc Joan Rovira, que actuarà el diumenge 20 a les 20 h, i Cesk Freixas, el dissabte 19 a les 21 h, seran els protagonistes de la programació musical. Fabio Vega i Jazztembé, les dues actuacions del divendres 18, tanquen el cartell d’aquest any.
El cantant Joan Rovira ha assistit també a la roda de premsa i, a més d’interpretar el tema ‘Ballar descalç’ amb la seua guitarra, ha subratllat la seua satisfacció per tocar de nou a La Ràpita, la ciutat on va fer el seu primer concert en solitari i d’on encara guarda el gran record de l’extraordinari concert que va oferir l’any passat durant les Festes Majors.
El Food&Fashion, que tindrà lloc a Sant Carles Marina els dies 18, 19 i 20 d’agost de les 18 h a 23.30 h, es consolida així com un dels plans imprescindibles de l’estiu a La Ràpita, amb una gran oferta d’oci pensada per a totes les edats, tal i com remarcava l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, qui tancava aquesta presentació subratllant el fet que, malgrat ser només la segona edició d’aquest festival, ja es troba plenament consolidat, atenent a la gran resposta del públic que l’espera ja amb ganes i es reserva aquestes dates per viure una gran festa d’oci, cultura, gastronomia i moda a la Ràpita.
San Carles Marina acollirà aquest esdeveniment el tercer cap de setmana d’agost amb un preu d’entrada simbòlic de 2 euros vàlid per als dos dies.
 
La Ràpita, 08 d’agost de 2017
 

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet