Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Acte de reconeixement a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Acte de reconeixement a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Ràpita

L'organització local compleix 10 anys, i ha rebut la menció honorífica de la direcció general de Protecció Civil

L’Ajuntament de la Ràpita ha celebrat un acte d’homenatge a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Ràpita, compartint amb els seus membres antics i actuals la menció honorífica que els entregat el departament d’Interior de la Generalitat en motiu del seu 10è aniversari.

Va ser un acte senzill, divendres al saló de plens, encapçalat per l’alcalde, Josep Caparrós, i el responsable de protecció Civil a les Terres de l’Ebre, Miguel Alonso, que va comptar també amb la presència dels caps de la Policia Local, Carlos lana i Cresen Donate; el responsable local de Protecció Civil, Lluís Arbó, i voluntaris que al llarg d’aquests 10 anys han cedir la seua dedicació a aquesta associació, que té com a finalitat social la col·laboració desinteressada en tasques de protecció civil dins la localitat o la comarca si cal. Una organització de caire humanitari i altruista, sense ànim de lucre, que recentment ha rebut la menció honorífica de la dirección general de Protecció Civil per haver complert una década. Aquesta menció és la que va voler ser compartida amb aquest acte.

L’alcalde va agrair l’esforç i l’altruïsme de tots els components de l’associació: “Aquest és un acte humil però creiem que oportú per agraïr-vos el vostre esforç, dedicació i predisposició durant deu anys, de forma voluntària i altruista, complementant tasques de la Policia Local i aportant el vostre gra d’arena generosament per tenir un millor poble”, va afirmar dirigint-se als voluntaris actuals i als que ho han estat amb anterioritat.

Actualment l’associació té pocs membres actius, però mantenen tota la voluntat de contribuir a les tasques que se’ls encomanen: “No esteu en la millor situació però tampoc és un moment dolent, i això ho heu de guardar en el vostre pòsit, sou poca gent però la voluntat continua, i el que cal és incentivar-la, perquè compteu amb el suport institucional representat per l’equip de govern de l’Ajuntament i també amb el de la Policia Local, així que teniu la sort de disposar de dos rems per seguir remant”, va apuntar Miguel Alonso.

L’alcalde va expressar també la voluntat de l’Ajuntament de dur a terme properament una campanya informativa per sumar més voluntaris a l’associació local de Protecció Civil.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet