Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Activa't de La Ràpita ha facilitat la contractació laboral d'un 43% dels participants de l'any 2013

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Activa't de La Ràpita ha facilitat la contractació laboral d'un 43% dels participants de l'any 2013

Un total de 89 persones a l'atur han acudit als serveis que ofereix aquest projecte impulsat pel Consell Comarcal del Montsià.

El projecte Activa't és un projecte innovador al territori dissenyat per afavorir la inserció sociolaboral de persones en situació d'atur de la comarca del Montsià. Fent balanç del que ha estat el 2013, el resulta tés molt positiu ja que gràcies al suport del Consell Comarcal del Montsià i l’adhesió de molts ajuntaments de la comarca, el servei és una realitat.

A Sant Carles de la Ràpita un total de 89 persones han participat en aquest dispositiu d’inserció laboral, de les quals un 43% han aconseguit una feina. Cal destacar que el mateix servei es plantejava assolir només un 10% de la inserció però s’han sorprès de les millores en termes d’ocupació i generació de feina que està generant-se al territori.

En aquest servei els usuaris disposen d’una tècnica d’inserció laboral de referència que les acompanya i orienta durant el seu procés de recerca activa de feina i inserció laboral, a les quals se’ls ofereix suport mitjançant diferents mesures individuals i grupals.

 

 

Per més informació us podeu adreçar al vostre punt Activa’t, a l’Ajuntament, de dilluns a dimecres, de les 9 a les 14h.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet