Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Arriba a l'ASM la primera edició de la vetllada musical Selectes

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Arriba a l'ASM la primera edició de la vetllada musical Selectes

Els concerts de Ferran Palau i Elle Belga, amb el complement del Dj Pere Millan, composen el cartell d'aquesta proposta del Petit Comitè, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura

El proper 14 d’abril, a les 7 de la tarda, arriba a l’auditori Sixto Mir de La Ràpita la primera edició de Selectes, de la mà del Petit Comitè, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura. Serà una vetllada musical d’alta qualitat i de petit format que posarà damunt l’escenari l’excel·lència de Ferran Palau, un dels pilars d’Anímic, i també el duet asturià Elle Belga. Juntament amb el Dj Pere Millan, composen el cartell d’aquesta primera edició d’un esdeveniment que arriba amb la voluntat d’incorporar-se anualment a la programació de música en directe que ens proposa a la Ràpita el Petit Comitè.

Es fa realitat així una idea que ve de lluny i que ara es pot dur a terme gràcies a la possibilitat de disposar del nou auditori Sixto Mir, que proporciona el marc adequat per desplegar l’ambient que busca Selectes. “Selectes neix amb la intenció de ser el petit festival de músiques possibles del Petit Comitè, la parada i fonda de nous i vells grups de música que destil·len passió i que ens emocionen, i en un marc incomparable com l’Auditori Sixto Mir, passarem tots junts una vetlla única”, asseguren els promotors.

L’obertura de portes serà a les 7 de la tarda, quan Pere Millan rebrà els primers assistents com a dj convidat, i a les 8 començarà puntualment el primer concert, amb Ferran Palau, que presentarà el seu nou disc estrenat recentment, Blanc, i farà també un repàs de la seva formidable carrera en solitari.

Elle Belga protagonitzarà el segon concert de la nit. El projecte de Josele (ex-Manta Ray) i Fany, amb una dilatada carrera a les seves espatlles, portarà la seva música detallista, contemplativa, d’espais i silencis, i com ja han deixat entreveure en els seus últims discs, d’eufòria continguda.

Les entrades, a 8 euros (6 amb carnet cultural) ja estan a la venda, a Ràdio Ràpita, a Lo Xicago i a La Pensió. Es poden reservar per whatsapp al telèfon 648 817 230 o per privat al FaceBook o Instagram de A.C. El Petit Comitè. 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet