Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Comença la segona Temporada Alta a la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Comença la segona Temporada Alta a la Ràpita

Avui dilluns, 22 d'octubre, s’ha presentat a la platja de Garbí la segona part de la campanya de desestacionalització turística de la Ràpita: Temporada Alta.

L’alcalde, Josep Caparrós, acompanyat del president de l’Estació Nàutica de la Ràpita, Joan Barberà, han desgranat les línies principals d’una campanya que pretén obrir el ventall d’activitats nàutiques, gastronòmiques, culturals i turístiques al públic que visita la població entre els mesos de novembre i juny. En aquest sentit, Caparrós destacava que “amb Orígens tanquem la temporada d’estiu i, seguidament, des de principis de novembre, enllacem amb Temporada Alta, amb la qual cosa a la Ràpita s'hi poden fer activitats tot l'any“.

 

Per la seva banda, Barberà ha fet referència a les més de 25 activitats que s’ofereixen durant aquest període, tot destacant l’esforç de les empreses per allargar els períodes d’obertura i per invertir en la compra de materials d’hivern.  Segons Barberà, “els materials com el neoprè permeten gaudir perfectament del mar, sense patir fred, i cada vegada més amb un preu més assequible. Cada cop més persones gaudeixen del mar fora de l'estiu, i l'equipament és la clau”.

 

Les activitats de la campanya Temporada Alta es poden consultar i reservar a l’Estació Nàutica de la Ràpita, situada a l’Oficina municipal de turisme, al Parc de Garbí. També es poden consultar online a la web www.enlarapita.com, o bé trucant al telèfon de reserves 977101010.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet