Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Comencen les inscripcions per a la tercera edició del Voltasoques a La Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Comencen les inscripcions per a la tercera edició del Voltasoques a La Ràpita

Aquest un programa d'activitats nàutiques destinades a joves d'entre 12 i 16 anys s'iniciarà el 10 de juliol

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Ràpita ha obert les inscripcions per a la tercera edició del Voltasoques, un programa d’activitats nàutiques destinades a joves d’entre 12 i 16 anys que s’ha convertit en una alternativa lúdica i esportiva cada cop amb més adeptes per als mesos de juliol i agost. El Voltasoques proposa activitats vinculades al mar que van des del cable esquí, el paddle surf, el rem, la vela i el càiac, fins a un dia de navegació amb el veler clàssic de dos pals Butterfly. Es tracta d’oferir un ventall de propostes interessant per als joves apropant-los al mar per tal que coneguin totes les possibilitats de lleure que ofereix La Ràpita.

El regidor de Joventut, Rafa Balagué, ha explicat que “tenim un ventall de joves que poden acudir per exemple a un esplai, però fins ara els nois i noies d’entre 12 i 16 anys tenien poques activitats a les que destinar els matins d’estiu, i el Voltasoques va néixer amb la idea de cobrir aquesta franja d’edat i oferir-los una bona manera de passar les seves vacances”.

El cost de les inscripcions és de 40 euros per setmana, i de 60 euros per quinzena. Les activitats es duran a terme entre els dies 10 i 21 de juliol i del 31 juliol al 25 d’agost. L’horari és als matins de 10 a13 hores i dijous a la tarda de 16 a 19 hores, quan es realitzarà l’activitat de vela lleugera. El Voltasoques clourà el dia 31 d’agost amb una activitat gratuïta i oberta a tothom qui hi vulgui participar. Es tracta de la segona cursa de proves Voltasoques, que l’any passat va comptar amb una setantena de participants.

El regidor de joventut, Rafa Balagué, ha assegurat que les inscripcions es van incrementar en la segona edició respecte a la primera i en aquesta tercera edició es preveu que també vagin en augment, ja que a mesura que va guanyant popularitat, la demanda s’incrementa. “Tenim cada any més participants, ja siguin del nostre municipi i també de poblacions de voltant o joves que estiuegen, i tenen ganes de fer esports nàutics i gaudir refrescant-se”.

Les inscripcions s’han de fer al punt d’informació juvenil del Maset, al telèfon 977 74 00 62.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet