Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Comencen les obres de reforma de la planta segona de l’Ajuntament de La Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Comencen les obres de reforma de la planta segona de l’Ajuntament de La Ràpita

L’actuació, que tindrà una durada prevista de quatre mesos, es va adjudicar per 265.272,13 euros a l’empresa Top Proyectos SL.

Aquesta setmana han començat les obres de reforma de la planta segona de l’Ajuntament de La Ràpita, on està ubicat el saló de plens i diversos despatxos municipals. L’actuació, que tindrà una durada prevista de quatre mesos, es va adjudicar per 265.272,13 euros a l’empresa Top Proyectos SL. i consistirà en l’execució de diverses reformes per adaptar l’espai a les noves necessitats operatives de l’Ajuntament.

Així, els treballs adequaran la disposició del saló de plens i els seus acabats per tal que siguin adequats a un correcte desenvolupament de les sessions plenàries, on es desplega l’activitat del principal òrgan municipal. També es condicionarà la sala acústicament amb la intenció que la Corporació municipal i el públic assistent puguin seguir amb més claredat les intervencions. Així mateix, s’instal·laran equips de climatització, ara inexistents i s’aplicarà parquet sobre el paviment. La nova sala de plens canviarà de disposició i tindrà cadirat per a 40 assistents.

L’actuació en aquesta planta segona, que ocupa un total de 450 metres quadrats, inclou també l’habilitació de despatxos per a regidors i una sala de reunions.

Coincidint amb aquesta actuació a la planta segona, es duran a terme treballs de renovació del mur cortina de la façana de l’ajuntament al carrer Constància per nous tancaments d’alumini, i a l’entrada s’instal·laran portes automàtiques corredisses.

L’ajuntament de La Ràpita, un edifici racionalista de l’any 1974, ha estat objecte de diverses obres de reforma des de la seva construcció per anar adaptant-lo a les noves necessitats.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet