Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Dissabte s’enceta el Festival Internacional de Guitarra de La Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Dissabte s’enceta el Festival Internacional de Guitarra de La Ràpita

L’actuació dels germans Cuenca, amb ‘El concierto de Aranjuez’, encetarà el certamen, que continuarà el 26 d’agost i el 9 de setembre.

 Aquest dissabte 6 d’agost comença a la Ràpita la 21ena edició el Festival Internacional de Guitarra, que enguany canvia d’emplaçament des de la plaça del Cóc per ubicar-se a l’Església Nova. L’actuació dels germans Cuenca, amb ‘El concierto de Aranjuez’, encetarà el festival, que continuarà el 26 d’agost i el 9 de setembre.

Des de Puente Genil, a Còrdova, ens arriben els germans Manuel i Francisco Cuenca, una formació que ha recorregut mig món interpretant grans obres clàssiques de la música espanyola i que s’ha convertit en un dels duets d’artistes més internacionals d’Espanya, amb centenars de concerts i una extensa discografia. La seva actuació començarà a les vuit del vespre, com la resta de propostes musicals d’un certamen que continuarà el 26 d’agost. Serà el torn de la soprano Charo Tris, a la veu, i David Garcia, a la guitarra, interpretant cançó catalana i artistes com Serrat, Lluis Llach i Maria del Mar Bonet, entre altres.

El 21è Festival Internacional de Guitarra de la Ràpita es clourà amb boleros i havaneres, el 9 de setembre. En aquesta ocasió, la guitarra d’Alfredo Panebianco acompanyarà la veu de Diamela del Pozo, amb cançons de Maria Teresa Vera, Miguel Matamoros i Ortega Monasterio entre altres artistes i compositors.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet