Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Disset esportistes rapitencs són homenatjats en la Nit de l'Esport

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Disset esportistes rapitencs són homenatjats en la Nit de l'Esport

Enguany la menció especial ha distingit la tasca i trajectòria del professor de vela Joan Barberà

Disset esportistes i clubs del nostre municipi van ser homenatjats divendres en la dotzena edició de la Nit de l’esport, entre els quals es va atorgar la menció especial al professor de vela Joan Barberà. Ha estat el reconeixement anual a l’esforç dels clubs i esportistes locals que han destacat enguany en diferents disciplines.

Concretament els setze esportistes i entitats distingits durant la gala van ser Meritxell Clua, de Àrea dʼEsports Natació, infantil; Noa Curto, Club Patí Rapitenc; els fundadors del Club BTT La Ràpita; Albert Cartes, Club de Futbol Sala Rapitenc; Òscar Sánchez, Club de Bàsquet la Ràpita; Alba Gil, Club Gimnàstic Rítmica Xaloc; Anna Ferré del Centre Excursionista la Foradada; Equip Cadet A de la UE Rapitenca; Ambar López-Chicheri, Club dʼEscacs la Ràpita; Marc Escala, Club Nàutic Sant Carles - Secció Natació; Llorenç Fabra i Guillem Garriga, Club Nàutic Sant Carles - Secció Rem; Equip Aleví del Club de Bàsquet Rapitenc dels Alfacs; Lluís Barroeta, veterà dels Fondistes Rapitencs; Grup Aleví Gimnàstica Estètica, Club Gimnàstic Rapitenc; Soraya Martínez, Club de Twirling Alfacs i Joan Ruiz Francisco, Moto Grup Menjarrutes.

L’alcalde, Josep Caparrós, i la regidora d'Esports, Àngela reverté, van tenir unes paraules d’agraïment per als entrenadors, famílies i esportistes. Tradicionalment durant la nit de l’esport es passa balanç també a les millores en instal·lacions executades durant l’any i també es fa un repàs a les mancances pendents en equipaments. 

Un dels moments centrals de la nit va ser l’entrega de la menció especial al professor de vela i esportista Joan Barberà, que en un discurs molt personal va recordar les persones que han marcat la seua extensa trajectòria en el món de l’esport.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet