Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Dues línies de creuers faran escala a la Ràpita l’any vinent

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Dues línies de creuers faran escala a la Ràpita l’any vinent

En el marc de la fira Seatrade Cruise Global s’ha confirmat que les dues línies de creuer Sea Cloud Cruises i Plein Cap Croisières preveuen venir a les Terres de l’Ebre l’any 2020

El port de la Ràpita i la seva destinació turística tornaran a rebre creuers el 2020. En el marc de la fira Seatrade Cruise Global que se celebra a Florida s’ha confirmat que les dues línies de creuer Sea Cloud Cruises i Plein Cap Croisières preveuen venir al port rapitenc l’any vinent.

La Seatrade Cruise Global és l’aparador internacional més important del sector de creuers que s’ha celebrat del 8 a l’11 d'abril, a Miami Beach (Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics i els professionals de la indústria.

Dos creuers per a l’any 2020

La companyia Sea Cloud Cruises que es dirigeix al mercat nord-americà preveu visitar la costa rapitenca, l’abril de 2020, amb el creuer Sea Cloud, amb capacitat per a 96 passatgers. Mentre que la companyia Plein Cap Croisières, adreçada al mercat francès, preveu arribar l’octubre de 2020, amb el creuer MS Berlin que té capacitat per a 412 passatgers.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha explicat que “la tornada de l’activitat de creuers l’any vinent a la Ràpita és la mostra palesa que la constància i el treball conjunt dona els seus fruits”. Caparrós ha afegit que “això ens encoratja a continuar la línia encetada per seguir potenciant el port rapitenc en els àmbits que considerem estratègics des de les diferents opcions i potencialitats, amb el convenciment que així posem en valor les nostres capacitats com a destinació i la nostra oferta turística”.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha dit que l’activitat de creuers a les Terres de l’Ebre “és una gran notícia, fruit del treball conjunt dels representants de Delta Ebre Port, que potencia els creuers a la costa ebrenca, dona projecció internacional al port de la Ràpita i la seva destinació i aporta nous turistes al territori per via marítima”.

Delta Ebre Port

Els tècnics de Delta Ebre Port han promogut aquests dies el port de Sant Carles de la Ràpita i la destinació davant la indústria creuerística, on s’han mostrat el ventall d’activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives, de natura i d’oci que s’ofereixen als turistes de creuer a les Terres de l’Ebre.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla d’accions 2019 de Delta Ebre Port. El Pla preveu assistir a les principals fires del sector, visitar companyies de creuer i organitzar fam trips perquè els principals operadors coneguin de primera mà el territori.

Les institucions compromeses en treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la costa ebrenca són les següents: Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre i la Cambra de Tortosa.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet