Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies El ple aprova dos modificacions de crèdit per finançar una cinquantena d’actuacions

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

El ple aprova dos modificacions de crèdit per finançar una cinquantena d’actuacions

Es destinen més de nou-cents mil euros a finançar una cinquantena d'inversions diverses, així com a l'amortització del préstec contret amb el FOMIT.

El ple extraordinari del passat 28 d’abril a l’ajuntament de la Ràpita va aprovar per la unanimitat de tots els grups dos modificacions de crèdit extraordinari i per suplement, que pugen més de 900.000 euros i que han de permetre el finançament d’una cinquantena d’inversions, així com l’amortització del préstec contret amb el FOMIT.

Inversions a les instal•lacions dels col•legis públics i a les instal•lacions esportives, inversions en camins municipals, carrers i places; i diverses subvencions, conformen el conjunt d’actuacions previstes. S’inclouen, també, algunes novetats com una partida de 2.000 euros per posar en marxa un concurs d’escultures que porti el nom d’Agustí Vizcarro “La Pin”. L’actuació més quantiosa correspon a obres complementàries a la pista annexa al pavelló poliesportiu, que puja 100.000 euros.

En l’àmbit educatiu, es destinen prop de 60.000 euros al manteniment de col·legis i 55.880 euros, a les AMPA dels tres col·legis de primària del municipi per a la compra de llibres de text. Tot plegat “es tracta d’actuacions que recullen propostes de tots els grups municipals”, destacava el regidor d’Hisenda (CIU), Joan Baptista Forcadell, tot agraint a els grups de l’oposició el seu vot favorable a la moció.

Entre algunes de les actuacions plantejades per l’oposició, destaquen la connexió del casc urbà amb el camí paral·lel al canal de navegació a través d’un carril bici o l’eixamplament de la vorera de la platja dels Hortets, que van ser proposades per EBIN.

D’altra banda, el consistori ha destinat 263.771 euros a l’amortització del préstec contret al FOMIT.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet