Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies El WANDJS arriba a la dotzena edició amb 10 hores de música al Parc de Garbí

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

El WANDJS arriba a la dotzena edició amb 10 hores de música al Parc de Garbí

El festival, amb 10 discjòqueis ocasionals a la cabina, començarà a les 17 hores

Ja està tot a punt per a que el Parc de Garbí es converteixi en l’escenari d’una de les festes musicals de l’estiu a la Ràpita. El ‘We are not DJ’ arriba a la dotzena edició aquest dissabte 10 d'agost a les 17 hores, quan s’iniciaran deu sessions al capdavant de les quals es posen deu persones amants de la música i que no són discjòqueis professionals, simplement accepten el repte de posar-se al darrere dels plats per primer cop per fer-nos gaudir del leit motiv de la festa: estils ben variats i la música per davant dels noms.

La dotzena edició del festival, que organitza el Petit Comitè amb el suport de la regidoria de Cultura, començarà a les 5 de la tarda i s’inaugurarà de la mà de Sauch, que obrirà el festival amb la sessió ‘Impacte 2.0’, amb música indie, pop i rock independent. Ell donarà pas a la sessió ‘Rosó’ a càrrec de Pepe de Parra, un repàs al pop espanyol dels últims 10 anys. La tercera hora anirà a càrrec dels ritmes més diversos, des de la cúmbia a l’electrònica i del funk als beats més ballables que ens proposarà l’eclèctic A//drei amb ‘Sancocho’. I per a eclèctica, la sessió de les 20h ‘Hedonisme Poliamorós i bipolar’, amb Àlex Espuny (Aka Sputnik) i 60 minuts que passaran pel pop i hip hop espanyol al drum&bass, clàssics francesos fins a funk japonès. A les 21 h es posaran les primeres dones a la cabina, les Blonettes, amb la sessió ‘Comeback’ i el sons de les dècades dels 80 i 90, emmarcats en el New Wave Revival. A les 22 h es posarà al front Kill Bill, amb ‘Woman in the shadow’ i música de guitarra i rockandroll. Els Jamail’s brothers oferiran la seua proposta ‘Delicatessen Dance’ per pujar de to en l’ambient ja més nocturn, que continuarà amb l’actuació de Dmon i ‘To the top’, les Vechis amb ‘Les vechis is playing in my house’ i finalment Di Mel tancarà el festival amb la seua sessió ‘Ante’.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, ha assegurat que “el WANDJ és la festa musical de l’estiu per a molta gent, perquè es una proposta molt fresca, popular, i molt oberta a tots els públics”. Canjo i Jota Vizcarro, membres del Petit Comitè, han apuntat que cada any són més els que volen participar en aquesta proposta i s’atreveixen a portar tota una sessió de música per un dia, de manera ocasional, convidant tothom a gaudir de la seua proposta musical”.

El WANDJ donarà el seu tret de sortida el mateix dissabte dia 10 d’agost a la festa de presentació, un vermut al patí de La Pensió a partir de les 12h- Joan Cranc amenitzarà l’arribada de l’artista convidat, Xavi Barberà, guitarrista de Llomillo, que portarà versions de música rock de tots els temps.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet