Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Enllestides les obres de tancament perimetral i nous vestidors de la pista de patinatge

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Enllestides les obres de tancament perimetral i nous vestidors de la pista de patinatge

“Aquest passa a ser un equipament esportiu de primer ordre que completa una oferta que permet cobrir en bona part les necessitats que teníem al municipi”, afirma l’alcalde, Josep Caparrós.

L’Ajuntament de La Ràpita ha enllestit les obres de millora de la pista poliesportiva coneguda com la pista de patinatge. Els treballs efectuats per l’empresa Gilabert Miró, adjudicatària per un pressupost de 273.360 euros, han consistit en el tancament perimetral de tot l’equipament i també s’hi han construït dos vestidors, que juntament amb els dos ja existents permetran fer relleus més fluïts en les competicions i entrenaments. Tot plegat facilitarà que els esportistes disposin de millors condicions per fer ús d’aquest equipament esportiu i tant ells com públic podran fer un ús de l’equipament en millors condicions. A més, s’elimina el condicionant climàtic que incomodava els usuaris de la pista oberta anterior.

“Aquesta és una altra de les actuacions que ens havíem compromès executar i amb les que l’equip de govern hem volgut donar-li la volta a la manca d’equipaments esportius amb què ens havíem trobat a l’inici de legislatura. La pista de patinatge passa a ser un equipament ben condicionat, de primer ordre, que completa una oferta quantitativa i qualitativa que permet cobrir bona part de les necessitats que teníem al municipi”, ha afirmat l’alcalde, Josep Caparrós.

Així, els treballs acabats han comportat el tancament de tot el perímetre de la instal·lació, d’uns 110 metres quadrats, amb trams cecs de paret i sobretot amb grans finestrals per mantenir una bona lluminositat de l’espai, de manera que a més d’evitar l’entrada de vent i fred, també s’impedeix que entri brutícia a l’interior del recinte.

Així mateix, s’han habilitat dos vestidors en una planta superior on també hi ha un magatzem, de manera que la pista pot acollir esports més diversos i millorar la fluïdesa de les competicions i pràctiques. Fins ara, la insuficiència de vestidors provocava que les pistes es quedessin sense activitat a expenses que els equips abandonessin els dos únics vestidors existents.

També s’hi han instal·lat plaques solars com a contribució energètica per a l’aigua calenta.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet