Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Entra en funcionament la pàgina web que farà el seguiment de les Eleccions Municipals 2019

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Entra en funcionament la pàgina web que farà el seguiment de les Eleccions Municipals 2019

La pàgina municipals2019.radiorapita.cat està ja disponible pe als usuaris.

La pàgina web municipals2019.radiorapita.cat ha entrat en funcionament aquest matí. Es tracta d’una pàgina creada pel tècnic de Ràdio Ràpita, Hernan Subirats, la qual facilitarà -a més- el seguiment de l’escrutini el dia 26 de maig a temps real i que, d’aquesta manera, es convertirà en el primer mitjà a donar els resultats minut a minut -i finals- que es produeixin a la Ràpita en aquestes jornades.


 

Aquesta pàgina web té una pàgina d’inici amb l’anunci del programa especial que oferirà Ràdio Ràpita el diumenge electoral des de les 19.30 h, amb resultats i entrevistes als protagonistes de les formacions polítiques que hi concorren. També es pot accedir a les notícies més actuals que s’estan donant durant aquests primers dies de campanya.


Pel que fa a les pestanyes amb els continguts especials que es poden consultar gràcies a aquesta eina digital, hi ha quatre apartats que aporten informació completa i estadística de les eleccions: en primer lloc, un apartat amb les dades de cada partit polític; després, l’apartat dels resultats del dia 26 de maig, que seran actualitzats durant el recompte. Finalment, també es pot consultar un apartat estadístic amb els resultats de totes les eleccions municipals des de 1979 fins al present, i un apartat que redirecciona l’usuari cap als espais que aquests dies produeix la nostra emissora, com ara entrevistes o el debat amb els candidats.

 

14 de maig de 2019

 

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet