Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Es lliuren els diplomes a les persones participants en els Tallers de memòria

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Es lliuren els diplomes a les persones participants en els Tallers de memòria

El passat divendres 10 de novembre, al Casal Municipal dels Jubilats, es van lliurar els diplomes d’assistència i aprofitament a les persones participants dels Tallers de memòria, organitzats i impartits per les tècniques de la regidoria d’Atenció a les Persones.

Un total de 46 alumnes han finalitzat els dos mòduls dels tallers portats a terme durant quatre mesos amb un grau elevat de participació i acceptació. La nova edició d’aquest curs, de més durada enguany,   ha comptat amb elements i recursos nous per tal d’augmentar qualitativament els continguts i poder assolir els objectius de l’activitat cognitiva i afavorir  l’exercici i conservació de la memòria.
L’acte va ser presentat per les tècniques de la regidoria,  Rosa Reverté,  professora  del curs, i Carme Chimeno, Treballadora Social, referent per a Gent Gran, i va comptar amb la presència del president del Casal dels Jubilats, Ramon Folch; el secretari de l’entitat, Gonzalo Mones; i el representat dels jubilats i jubilades de la Casa del Mar, Joan Gasparín  Cherta.
El regidor d’Atenció a les Persones,  Carlos Sanchis, va felicitar tots els participants , va encoratjar-los perquè cada vegada en siguin més i, una vegada més, va destacar la importància que aquestes activitats tenen en les polítiques socials per al nostre Ajuntament. A la vegada, va oferir el suport i la col·laboració del consistori per a millorar l’activitat canalitzant  a través dels serveis socials les inquietuds i suggeriments per a properes edicions. Així mateix, va aprofitar  l’ocasió per fer un reconeixement explícit a la inestimable tasca duta a terme tant per Rosa i Carme com per la resta del personal tècnic de la casa que cada dia s’esforcen per donar resposta a les diferents necessitats de la població i tenir uns serveis socials millors dia a dia.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet