Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Exposició Binomi Arbre-Home a les Terres de l’Ebre, del ceramista Joan Panisello, al Museu de la Mar de l'Ebre

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Exposició Binomi Arbre-Home a les Terres de l’Ebre, del ceramista Joan Panisello, al Museu de la Mar de l'Ebre

Panisello va resultar guanyador del Premi d’Escultura Agustí Vizcarro 2017

El proper 6 de setembre s’inaugurarà al Museu de la Mar de l’Ebre de la Ràpita l’exposició "Binomi Arbre-Home a les Terres de l’Ebre", del ceramista jesusenc Joan Panisello, un dels principals ceramistes catalans. Panisello compta amb una ampla i exitosa trajectòria de més 50 anys, i les seves obres estan incloses en els fons de més de 80 museus, fundacions, i centres públics de tot el món.

L’exposició acollirà 5 de les seues obres més destacades d’aquesta col·lecció d’escultures realitzades amb ceràmica refractària cuita a 1300ºC i creades a partir de diversos dels arbres monumentals de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre. Entre elles hi ha l’obra amb la que va guanyar l’edició 2017 del Premi d’Escultura Agustí Vizcarro, realitzada a partir d’una de les oliveres mil·lenàries de la finca de l’Arion.

Les obres seleccionades estaran acompanyades, per primer cop, d’un reportatge fotogràfic del procés de creació d’aquestes peces tant singulars, així com de dos plafons ceràmics del mateix autor.

La mostra es podrà visitar fins al proper 7 d’octubre i l’entrada és gratuïta.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet