Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L’Ajuntament de La Ràpita adjudica la gestió de l’escola bressol municipal Xip Xap

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L’Ajuntament de La Ràpita adjudica la gestió de l’escola bressol municipal Xip Xap

L’empresa adjudicatària, L’Onada Bressol, mantindrà obert el període de preinscripció i matriculació durant tot el mes d’agost, i ofereix visites personalitzades per conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu.

L’Ajuntament de La Ràpita ha adjudicat a l’empresa L’Onada Bressol la gestió de l’Escola Bressol Municipal Xip Xap, l’única escola preescolar de caràcter públic que hi ha a La Ràpita, i també l’única acreditada i reglada pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’Onada Bressol, única empresa licitadora que havia presentat a concurs dut a terme per l’Ajuntament, mantindrà obert durant tot el mes d’agost el període de preinscripció i matriculació d’alumnes per tal de cobrir el màxim número de places, i oferirà visites personalitzades per donar a conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu. L’Ajuntament disposa d’una línia de subvencions per tal de facilitar l’accés a les places de la llar d’infants.

“L’objectiu de l’Ajuntament és continuar i reforçar un servei tan important com el que dóna la llar d’infants municipal, tenint en compte que la formació i l’educació dels més petits és un pilar per al seu futur, de manera que confiem que la nova empresa adjudicatària pugui oferir aquest servei de la millor manera i en les millors condicions”, ha afirmat el regidor d’Ensenyament, Àlex Cervera.

L’empresa adjudicatària posarà el marxa el proper curs escolar el novedós projecte curricular ‘A kind of magic’. “Es tracta d’un innovador projecte educatiu adreçat a potenciar el desenvolupament de les capacitats físiques, afectives, socials i intel·lectuals de les nenes i nens de 0 a 3 anys, on l’estimulació sensorial i els dies màgics, converteixen l’aprenentatge en tot un seguit d’experiències força gratificants per als més menuts”, afirma l’empresa. A més a més, i com a element diferenciador, algunes parts del projecte s’imparteixen en anglès.

Per poder portar a terme aquest model d’aprenentatge es disposa d’una eina tecnològica anomenada PetitSoft (íntegrament desenvolupada per L’Onada Bressol), que facilita una comunicació permanent entre mares i pares i equip educatiu. A les Terres de l’Ebre, el projecte educatiu ‘A kind of magic’, es porta a terme “amb uns resultats excel·lents”, a les escoles bressol de Deltebre, L’Aldea i Gandesa, així com a altres poblacions arreu de Catalunya.

Per donar a conèixer amb detall els avantatges d’aquest projecte curricular es posa a disposició de totes les mares i pares de nenes i nens d’entre 0 i 3 anys, visites personalitzades a l’Escola Bressol Xip Xap, al carrer Aragó 15, prèvia cita al telèfon 977 25 27 27.

L’Escola Bressol Xip Xap disposa de diverses aules pedagògiques,  6 zones de higiene, 1 sala polivalent, 1 sala per l’equip educatiu, cuina, menjador i dormitori, a part de tota la zona exterior amb porxos i jardins. Està emplaçada en una zona d’equipaments amb grans zones d’aparcament gratuït i molt a la vora del recent inaugurat Auditori municipal.

L’escola romandrà oberta de 7.30 hores fins les 19 hores.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet