Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L’Ajuntament de La Ràpita executa diverses obres d’arranjament de voreres i de millora de la plaça Sebastià Juan Arbó

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L’Ajuntament de La Ràpita executa diverses obres d’arranjament de voreres i de millora de la plaça Sebastià Juan Arbó

En total són gairebé 150.000 euros en inversions destinades a millorar l’accessibilitat de voreres i arranjar la plaça.

L’Ajuntament de La Ràpita està duent a terme un conjunt d’obres d’arranjament de voreres al municipi i també de millora de la plaça Sebastià Juan Arbó. En total són gairebé 150.000 euros en inversions destinades a millorar l’accessibilitat de voreres i arranjar la plaça.

Pel que fa a les voreres, són dos les actuacions en marxa. Una per millorar l’accessibilitat d’un tram molt perjudicat en un dels vials principals d’entrada a la població, l’avinguda Catalunya, concretament entre els carrers Pirineus i Mestral. Es tracta d’una vorera que en trams no estava construïda, i en els trams que sí que ho estava, s’adaptarà a persones amb mobilitat reduïda. També s’habilitaran sortides de seguretat en els passos de vianants.

Així mateix, s’estan reparant els trams de voreres malmesos en diversos carrers: l’avinguda Sagrat Cor, Constància, Vista Alegre, Constitució, Menorca-Jaume Balmes, Galera i Gorria.

Les obres en marxa també es despleguen a la plaça Sebastià Juan Arbó, on es fan així mateix dos actuacions. Una consisteix en la millora del paviment, que estava molt deteriorat, amb fissures, i oferia una imatge global deficient d’aquest cèntric espai. Ara s’hi ha un tractament específic per fer-lo més homogeni, amb resines, per part d’una empresa especialitzada. A més a més, en una segona intervenció a partir de la setmana vinent, s'hi aplicarà tot un revestiment amb pedra d’Ulldecona, seguint el mateix criteri de la que hi ha al carrer sant Isidre, a les façanes dels edificis de la plaça que havien quedat perjudicades per l’arrencada, fa uns anys, de jardineres d’obra vista.  En aquesta plaça també s’hi netejaran, tractaran i pintaran les bigues que configuren la pèrgola.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet