Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L’Ajuntament de la Ràpita expressa el seu condol per la mort del regidor Carlos Sanchis

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L’Ajuntament de la Ràpita expressa el seu condol per la mort del regidor Carlos Sanchis

L’Ajuntament de la Ràpita expressa el seu més sentit condol per la mort del regidor municipal i portaveu d’ICV Carlos Sanchis, als 58 anys i després d’una llarga malaltia, i vol mostrar el seu suport i acompanyament a la família i amics.

L’Ajuntament agraeix la implicació que Carlos Sanchis ha tingut des del primer moment en la gestió municipal així com la tasca que ha dut a terme, al front de les regidories d’Atenció a les Persones i de Medi Ambient.

“Estem profundament consternats i tristos per la mort de Carlos Sanchis, que ha estat un excel·lent company i un bon servidor públic, i que en tot moment ens ha encomanat les seves ganes de tirar endavant els projectes amb els quals vam encetar aquesta legislatura compartida, al servei de tots els rapitencs i rapitenques i especialment de les persones més desafavorides. En nom de tot l’Ajuntament, agraeixo la seua tasca, també en l’àrea de Medi Ambient, la il·lusió que hi ha posat sempre, i sento una immensa pena sobretot per acomiadar l’amic Carlos”, ha afirmat l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

Carlos Sanchis, que era regidor de l’Ajuntament de la Ràpita des del 2015, va néixer a Vallada l’any 1960. Havia estat patró, al front de la Salvamar Achernar, des del 2009 fins al 2016,i anteriorment, des del 1992 fins al 2006, patró a la Salvamar Sant Carles. També ha estat un històric de la defensa del territori i de la cooperació internacional. Actualment era coordinador d’ICV a la Ràpita.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet