Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L’ajuntament de la Ràpita facilita la implantació de petites empreses al polígon El Rajolar

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L’ajuntament de la Ràpita facilita la implantació de petites empreses al polígon El Rajolar

L’ajuntament de la Ràpita ha decidit modificar la normativa que permet només la implantació d’una única indústria en cada parcel·la del polígon industrial El Rajolar.

 

L’ajuntament de la Ràpita ha decidit modificar la normativa que permet només la implantació d’una única indústria en cada parcel·la del polígon industrial El Rajolar. Així, el consistori ha modificat les condicions d’edificació del Pla Parcial PP6 “El Rajolar” perquè en cadascuna de les parcel·les, que tenen una superfície mínima de 1.500 metres quadrats, es puguin instal•lar diverses indústries en superfícies mínimes de 350 metres quadrats. Segons l’alcalde de la Ràpita, Joan Martín Masdeu, “l’objectiu d’aquesta mesura és facilitar l’establiment de petits negocis que no tenien cabuda en el parcel·lari vigent i, d’aquesta manera, dinamitzar el polígon industrial”.

Tanmateix, el consistori ha aprovat una normativa, fins ara inexistent, que regula la instal·lació de tanques de protecció al mateix polígon El Rajolar i que afecta, especialment, les zones d’ ‘indústria aparador’.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet