Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L’Ajuntament de La Ràpita incorpora a la nova marca ciutat els dissenys aportats per la ciutadania en el procés participatiu

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L’Ajuntament de La Ràpita incorpora a la nova marca ciutat els dissenys aportats per la ciutadania en el procés participatiu

Han estat entre 4.500 i 5.000 les targes que ha dibuixat el veïnat, i el jurat n'ha fet la selecció aquest dijous

L’Ajuntament de La Ràpita incorpora a la nova marca ciutat els dissenys aportats per la ciutadania en el procés participatiu engegat el mes d’abril per tal de desplegar la nova imatge corporativa de les diferents àrees municipals.

Han estat entre 4.500 i 5.000 les targes que ha dibuixat el veïnat, una part rellevant de les quals aportades pels alumnes dels centres educatius de la població, en una iniciativa impulsada per la regidoria de Mitjans de Comunicació. Ahir dijous, un jurat format per representants municipals i d’entitats locals va culminar el procés amb la selecció final de 17 nous logos de submarques, que a partir d’ara s’incorporaran  a una marca ciutat “viva”, tal com des del principi van voler destacar els seus impulsors.

En total, es van distribuir 7.000 postals que tenien dibuixat com a base el semicercle blau representatiu de la badia dels Alfacs, que és el cor de la nova marca, a partir de la qual els ciutadans han pogut dibuixar les diferents submarques adequades per a representar les diverses àrees i regidories municipals. Els participants van dipositar les seues propostes en urnes habilitades en diferents ubicacions.  L’empresa Roig Creatius, creadora de la marca i coordinadora d’aquest procés, va dur a terme una preselecció de les propostes ciutadanes que poguessin ser convertibles en logotips. Un cop feta la preselecció, el jurat es va reunir ahir per deliberar i escollir entre unes 130 propostes la selecció definitiva dels dissenys gràfics que es transformaran en les diferents submarques.

La regidora de Mitjans, Èrika Ferraté, ha agraït la gran participació ciutadana i escolar en aquesta campanya, que ha permès “obtenir unes submarques que representaran diferents àrees i àmbits del nostre municipi d’una manera clara i moderna”. A la vegada, la regidora ha volgut destacar la feina del jurat “que ha sabut seleccionar unes propostes molt interessants que esperem que es puguin acabar convertint en logotips de referència al territori i que els rapitencs ens els sentim nostres”.

Les principals àrees municipals a les quals representen les submarques són: Atenció a les Persones, Medi Ambient, Cultura, Mitjans de Comunicació, Ensenyament, Transparència, Noves Tecnologies, Esports, Salut, Festes, Serveis, Governació, Mobilitat, Hisenda, Règim Intern, Promoció Econòmica, Joventut, Identitat, Turisme, Comerç, Policia Local, Ràdio Ràpita, Gastronomia i Pesca.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet