Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L’Ajuntament de la Ràpita posa en marxa obres a les xarxes de sanejament i abastament per valor de 160.000 euros

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L’Ajuntament de la Ràpita posa en marxa obres a les xarxes de sanejament i abastament per valor de 160.000 euros

Els treballs estan contemplats als plans directors respectius

L’Ajuntament de la Ràpita està duent a terme diverses obres a les xarxes de sanejament i d’abastament municipal d’aigua, a través d’Aigües de Catalunya i en compliment dels convenis d’adjudicació d’aquests serveis. Es tracta de treballs contemplats als plans directors respectius i que sumen una inversió total propera als 160.000 euros.

D’una banda, pel que fa a la xarxa de sanejament, s’han emprès tres actuacions de millora del sistema de pluvials i canalitzacions. Una, ja finalitzada, ha consistit en la instal·lació d’una rasa d’evacuació a l’Avinguda dels Esports. La segona, que també ha conclòs recentment, ha estat la instal·lació de nous embornals i connexió amb la canonada existent a la rotonda del Marquès de Valterra. Aquesta setmana s’ha emprés la tercera actuació, al carrer Sant Isidre, amb la previsió que conclogui d’aquí a quinze dies.

A la xarxa d’abastament, les actuacions consisteixen en la substitució de les velles canonades d’accés als habitatges, de plom, per noves conduccions de polietilè, el que comporta una millor salubritat i millora general del servei d’aigua. S’emprenen ara cinc obres segons el pla director aprovat, als carrers Jacint Verdaguer, Cartanyà, 8 de gener, Doctor Torner i Avinguda Catalunya. Aquestes tasques s’efectuen de manera que no es produeixin talls continuats del servei de subministrament per tal d’ocasionar els menors inconvenients a la ciutadania.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet