Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L’Ajuntament aprova la moció de suport al 9-N

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L’Ajuntament aprova la moció de suport al 9-N

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita col·laborarà amb la consulta del 9 de novembre. Aquest dijous a la nit el Ple ordinari ha aprovat amb 13 vots a favor (6 CIU, 4 ERC, 1 EBIN i 2 PSC), 3 abstencions (2 PSC i 1 regidor no adscrit) i 1 vot en contra de la regidora no adscrita, la proposta de "suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta"El text de la moció aprovada, a instàncies de l'Associació de Municipis per a la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), demana mostrar el ple suport del consistori a la consulta del 9-N dins el marc legal, així com al president de la Generalitat, al Govern, al Parlament i als partits polítics que hi estan a favor. Amb l'aprovació de la moció, l’ajuntament rapitenc es compromet a facilitar tots els recursos i les eines necessàries per fer posible la consulta.

L'acord es comunicarà en el període de cinc dies, des de la seva aprovació, al president de la Generalitat i al Parlament de Catalunya i als grups parlamentaris. Per la seva banda, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) seran els encarregats de trametre tots els acords de forma conjunta al president del govern espanyol i del Congrés dels Diputats, així com a les institucions europees.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet