Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L’àrea d’oci i d’estudi de l’Espai Jove el Maset obre per convertir-se en un punt de referència del jovent

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L’àrea d’oci i d’estudi de l’Espai Jove el Maset obre per convertir-se en un punt de referència del jovent

Un monitor de lleure dinamitzarà la sala que tindrà un àrea per estudiar i un altra amb jocs i espais per conversar

L'espai jove el Maset ha començat aquesta setmana a funcionar a ple rendiment amb l'obertura en horari regular de la zona d'oci estudi. A partir d'ara, els i les joves de la Ràpita poden entrar lliurement a l'espai jove Lo Graner per tal de reunir-se amb els amics, quedar per fer treballs o, simplement, jugar i xerrar. Més endavant, i segons la resposta i les necessitats dels usuaris, es programaran activitats, tallers i cursos que siguin d'interès pel jovent.

L'obertura de l'Espai Jove arriba uns mesos després de la finalització de les obres de remodelació de l'antic Casal Cultural el Maset, que van tenir un cost de 268.000 euros pagats en la major part per la Diputació. Segons el regidor de Joventut, Rafa Balagué, l'obertura de Lo Graner és un pas endavant per la població perquè "per primera vegada a la Ràpita podrem tenir un espai que va destinat exclusivament als joves". "Un espai obert que ara provar com funciona i veure la joventut del poble se'l comença a fer seu, a trobar-se amb els amics, a fer els deures...", ha afegit Balagué.

L'Ajuntament gestionarà Lo Graner per mitjà d’una enitat de lleure local. Un dels seus monitors, Ivan Hidalgo, desenvoluparà les tasques de dinamitzador i de responsable.

L'espai jove Lo Graner del Maset està dividit en dos àmbits, un de més lúdic i un altre enfocat a l'estudi. A la zona de lleure hi ha sofàs, un taula de ping-pong i un futbolí, mentre que a la d'estudi hi ha diverses taules i connexió de wifi per tal de poder fer treballs. L'Espai Jove estarà obert de dimarts a dissabte de 16h a 19.30h de la tarda.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet