Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La mestra Maria Jesús Garcia Nogueron s’incorpora com a regidora d’ICV a l’Ajuntament de la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La mestra Maria Jesús Garcia Nogueron s’incorpora com a regidora d’ICV a l’Ajuntament de la Ràpita

Divendres va prendre possessió de l’acta de regidora, en substitució de Carlos Sanchis

La mestra Maria Jesús Garcia Nogueron s’ha incorporat com a nova regidora d’Iniciativa per Catalunya-Verds a l’Ajuntament de la Ràpita. L’ecosocialista va prendre possessió de l’acta de regidora en el ple ordinari celebrat divendres, en substitució de Carlos Sanchis, que va morir el passat mes d’agost. A partir d’ara, assumeix les regidories que encapçalava el seu predecessor, de Medi Ambient i d’Atenció a les Persones, com a component de l’equip de govern.

Maria Jesús Garcia ha volgut reconèixer “l’excel·lent tasca duta a terme per Carlos Sanchis, un home proper i lluitador, que va fer molt per aconseguir atendre les necessitats de moltes famílies, ja sigui amb ajuts econòmics, ajuts de menjador, activitats de lleure, mesures de suport a l’accés a l’habitatge, ajuts energètics i també a associacions que treballen amb les persones, com jubilats o persones amb discapacitats”.

La nova regidora s’ha marcat com a fita continuar amb aquest llegat “tirant endavant polítiques socials i també ambientals, conscients que estem en un territori on el medi ambient juga un paper extraordinari i ofereix un gran potencial per exemple des del punt de vista turístic que cal preservar i aprofitar des d’una consciència ecològica”.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet