Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita enllesteix les obres del nou pavelló annex al poliesportiu municipal

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita enllesteix les obres del nou pavelló annex al poliesportiu municipal

L'obra permetrà descongestionar altres equipaments esportius on fins ara s'hi concentra la pràctica de les moltes entitats i clubs actius de la població

La Ràpita està enllestint les obres del nou pavelló annex al poliesportiu municipal, ubicat al carrer Dr. Torné 41. Les noves instal·lacions executades per l’empresa M i J. Grúas, amb un cost final de 604.511 euros, permetran descongestionar els espais que fins ara han compartit les moltes entitats, associacions i clubs esportius que hi ha actius a la població.

Es tracta d’un edifici d’unes dimensions de 44,5 x 27 m, amb 7,20 metres d’alçada útil interior, que ocupa la vessant est del Turó de la Guardiola. Està connectat a través d’un espai de pas amb el Pavelló Poliesportiu, amb el qual comparteix vestidors. La pista és de paviment de goma de PVC amb una capa d’escuma de 8 mm de gruix. Hi estan senyalitzades les línies per practicar bàsquet (dos pistes petites i una gran), voleibol i futbol sala. A més, les cistelles de bàsquet es poden adaptar a diferents alçades per permetre la pràctica a jugadors de totes les edats. També s’hi poden practicar altres esports, i disposa d’una gran cortina central per separar la pista principal per la meitat. El nou pavelló disposa també d’un espai de graderia per al públic amb 86 seients de capacitat.

L’alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós, ha fet una visita d’obres al nou equipament. Caparrós ha destacat que “es fa realitat un projecte llargament reivindicat que permetrà descongestionar el pavelló poliesportiu i donar espai d’entrenament i també per a competicions a les diferents entitats esportives, de manera que juntament a les obres de tancament de la pista de patinatge que acabaran properament, donem resposta a una important mancança en equipaments esportius”.

“Per bé que l’ús principal serà la pràctica dels diversos esports que pot acollir, el nou pavelló també tindrà utilitat com a espai polivalent per acollir altres tipus d’actes”, ha afegit Caparrós.

Els acabats exteriors son de xapa, formigó i vidre. L’espai perimetral que resta en contacte amb el vial ha estat urbanitzat i s’hi ha estès un paviment de formigó. 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet