Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita entrega els premis a les millors tapes, dolços i còctels de la Ruta del Tast 2019

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita entrega els premis a les millors tapes, dolços i còctels de la Ruta del Tast 2019

El Mercat Municipal ha acollit l’acte de lliurament dels guardons als tastos de les tres modalitats escollits pel jurat i als triats pel jurat popular, d’entre una quarantena d’establiments participants

La Taverna del Mar, la pastisseria Masdeu i el Xicago, segons la valoració del jurat; i la Casa Vella, la pastisseria Masdeu i les Noves Algues segons la votació popular, han merescut els primers premis de la Ruta del Tast 2019. Avui s’ha fet l’acte d’entrega dels guardons al Mercat Municipal, i també s’han dut a terme els sortejos de degustacions i d’una activitat nàutica entre els comensals i fotògrafs que per instagram han promocionat la ruta.

Una quarantena d’establiments han pres part enguany a la Ruta del Tast, que arribava en plena forma a la seua desena edició. Durant dos caps de setmana, del 6 al 9 i del 13 al 16 de juny, són molts els assidus que circulen d’establiment en establiment per tastar les degustacions que preparen bars i restaurants, locals d’oci i pastisseries per a l’ocasió. Cada any s’esforcen per fer propostes que agradin o sorprenguin els comensals, que per tres euros amb beguda inclosa en el cas de les tapes i dolços, i quatre en el dels còctels, tasten i tenen l’oportunitat de votar les seues preferències. També un jurat especialitzat emet el seu veredicte, que es manté en secret fins que es fa públic en l’acte d’entrega de premis.

La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, ha agraït en nom de l’Ajuntament la implicació dels establiments participants: “Considerem tot un èxit poder consolidar al llarg de 10 anys una proposta gastronòmica com aquesta, i això ha estat possible pel fet que els restaurants, bars, pastisseries i locals d’oci us l’heu fet vostra, així que us animem a seguir i a animar altres a adherir-s’hi en les properes edicions”, ha apuntat.

Segons el jurat, aquests han estat els guanyadors:

TAST TAPA:

1r Premi: Taverna del Mar

Dos 2ns Premis: Kawak i la Moderna

3r. Premi: Passarel·la Cafè Cantant

TAST DOLÇ:

1r Premi: Pastisseria Masdeu

2n Premi: Bolleria Sant Antoni

3r Premi: Pastisseria Diplomat

TAST CÒCTEL:

1r. Premi: Xicago

2n Premi: La Pensió

3r Premi: Noves Algues

Quant als premiats segons votació popular han estat per a

TAST TAPA

1r Premi: Casa Vella

2n Premi: Tasca la Nova

3r Premi: Gorria d’Or

TAST DOLÇ:

1r Premi: Pastisseria Masdeu

2n Premi: Bolleria Sant Antoni

3r Premi: Pastisseria Diplomat

TAST CÒCTEL:

1r. Premi: Noves Algues

2n Premi: Lo Xicago

Dos 3r Premi: La Pensió i Subway

En nom de tots els establiments i com a autor de la tapa guanyadora, Oscar Comes, de Casa Vella ha animat a tots els locals a participar l’any vinent, “perquè el públic respon molt bé a aquesta proposta i fa goig veure els locals plens de gent que van saltant d’un lloc a l’altre seguint la ruta”.

Tot seguit s’ha fet el sorteig d’un sopar de degustació de tapes per a dos persones, assumit pel guanyador del Primer Premi Votació Popular a la Millor Tapa 2019, Casa Vella, i ha recaigut en Mar Viles Salvadó. També una degustació Còctel per a dos persones, assumit per Noves Algues  com a guanyador, i el agraciat ha estat Franc Curto Reverté, mentre que el berenar per a dos persones assumit per Pastisseria Masdeu ha estat per a Belen Aceituno Freixes.

Pel que fa al Concurs d’Instagram #rutadeltast2019, el premiat ha estat el perfil d’instagram @ismaelon que correspon a Ismael López i que guanya una activitat d’iniciació al Wakeboard gentilesa de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet