Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita ja disposa d'un Espai d'Entitats

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita ja disposa d'un Espai d'Entitats

L'equipament, ubicat al carrer Convent n.2, disposa de despatxos i sala polivalent i de formació

La Ràpita disposa ja d'un equipament a disposició de les entitats del poble per tal que s'hi puguin reunir o dur-hi a terme les seues activitats. L'Espai d'Entitats és el resultat d'un projecte d'adequació de l'edifici municipal del carrer Convent n.2. Després que dissabte es fes l'acte d'obertura del Maset Espai Jove, aquest dilluns l'Espai d'Entitats s'ha obert als veïns que s'han apropat a conèixe'l.

Les obres d’arranjament han estat executades per l’empresa Construccions Reverté Ferré, amb un pressupost de 167.500 euros, i han consistit en una reforma integral de tres plantes de l’edifici, de propietat municipal, als baixos del qual i accessible per la plaça Carles III hi ha el jutjat de pau. Els treballs han buscat adaptar el programa funcional de l’edifici a les necessitats del teixit associatiu del municipi.

Així, s’han de les comunicacions entre plantes amb la instal·lació d’un ascensor i de l’escala adaptada a una eventual evacuació d’emergència. Pel que fa a la distribució interior de l’immoble, que consta de tres pisos, ha estat reformada de manera que s’hi ha habilitat un total de 14 despatxos, una sala polivalent i de formació de 50 metres quadrats a la primera planta i una cambra higiènica per planta. 

Representants i membres d’entitats van assistir ahir al vespre a la jornada de portes obertes per tal de conèixer les possibilitats d’unes instal·lacions que a partir d’ara s’assignaran en funció de la demanda per tal d’atendre les seues necessitats a l’hora de reunir-se, fer-hi assemblees i les activitats que siguin adients.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet