Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita, La Sénia i Deltebre posen en marxa la primera plataforma online de comerç local de Catalunya

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita, La Sénia i Deltebre posen en marxa la primera plataforma online de comerç local de Catalunya

El projecte neix amb l'objectiu d'adaptar la venda de proximitat als nous hàbits de consum

La Ràpita és un dels tres municipis pioners a Catalunya, juntament amb la Sénia i Deltebre, a l’hora de posar en marxa una plataforma de comerç local, que neix amb l’objectiu d’adaptar la venda de proximitat als nous hàbits de consum. Esta iniciativa, encapçalada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament i la Unió de Comerç Rapitenc, està oberta a tots els establiments comercials del municipi.

N’anomenem Marketplace i és un aparador de productes tan diversos que van des de moda a alimentació, salut i bellesa, accessoris i complements o mascotes, que a partir d’ara es podran comprar online a través d’una web, que en el cas de la Ràpita és delarapita.market. Ara per ara són 10 els establiments adherits, però queda oberta a tots els comerços del poble que vulguin utilitzar esta plataforma per sumar les vendes online a la seua activitat.

La presentació es va fer aquest dimarts a la Ràpita amb l’assistència de la directora general de Comerç de la Generalitat, Montserrat Vilalta; l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, els representants municipals de Deltebre i la Sénia; les presidentes de la Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart i de la Federació de Comerç de la Sénia, Celi Michavila, i el vicepresident de la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre, Ricard Chopo. També hi van assistir representants de l’empresa de màrqueting i publicitat Pymeralia, encarregada de desenvolupar tècnicament el projecte.

L’alcalde va desitjar “que aquesta acció pionera que encetem en aquests tres municipis acabi sent una eina útil arreu del país” i va destacar que per al petit comerç i empreses locals “és una oportunitat estar a les xarxes i disposar d’un aparador virtual que dona llibertat horària i comoditat als consumidors a l’hora de prendre la decisió de comprar als comerços dels nostres pobles”. Per la seva banda, la presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart, va assegurar que “avui és un dia molt important després de molt temps de treball, i ara és el moment d’explicar com funciona aquesta iniciativa perquè és important adaptar-nos als nous temps i a la demanda del consumidor”.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet