Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita ofereix servei de connexió Wi-Fi gratuïta a la façana marítima

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita ofereix servei de connexió Wi-Fi gratuïta a la façana marítima

La regidoria de Noves Tecnologies vol ampliar el servei també a altres dependències i equipaments municipals, com la biblioteca o l’auditori.

L'Ajuntament de la Ràpita ofereix des de divendres connexió Wi-Fi gratuïta a la façana marítima, concretament a tot el tram que conformen el parc de Garbí, el Club Nàutic i el Pavelló firal fins la Pista de patinatge. D'aquesta manera, tothom que ho desitgi pot connectar-se a Internet en aquests espais públics cercant la xarxa pública de Wi-Fi.

La regidoria de Noves Tecnologies ha aconseguit posar en marxa el sistema després que portés anys instal·lat i sense entrar mai a funcionar. Va ser desplegat entre els projectes del Plan E impulsats pel president Zapatero, amb 70.000 euros d’inversió, però no es va arribar a activar. “Per fi, després d’anys instal·lat i sense funcionar, i de treballar-hi durant mesos amb els equips tècnics de la casa per actualitzar els aparells, podem dir que la xarxa que ofereix servei a la façana marítima ja ha entrat per fi en funcionament”. Des de la passada Setmana Santa operava de manera provisional i s’hi ha estat connectant una mitjana d’una cinquantena de persones al dia.

La inversió que ha calgut per posar en marxa els aparells, junt a la que es farà per activar properament els de l’edifici de l’ajuntament, és de 9.000 euros. El servei també s’ampliarà a altres dependències i equipaments municipals, com el Maset, la biblioteca municipal Sebastià Juan Arbó, el pavelló d’Esports, l’Església Nova, l’auditori Sixto Mir i el Museu de la Mar de l’Ebre.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet