Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita organitza les cinquenes jornades ‘Camins conscients’

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita organitza les cinquenes jornades ‘Camins conscients’

Un total de 13 professionals i terapeutes oferiran xerrades i sessions pràctiques sobre creixement personal i millora de la salut.

El proper cap de setmana del 9 i 10 de setembre, la Ràpita acollirà la cinquena edició de Camins conscients , un conjunt de xerrades i sessions pràctiques sobre tècniques i teràpies de creixement personal i millora de la salut, que seran conduïdes per diferents professionals del territori, com és el cas del doctor Tomás Álvaro Naranjo, director mèdic del Centre de Medicina Integrativa Arjuna, de Tortosa, entre d’altres. Les jornades tindran lloc a l’interior de l’Església Nova i seran d’entrada gratuïta en tots els casos. A més, els matins de dissabte i diumenge es realitzarà una sessió pràctica de Qi Gong (sistema holístic que coordina la postura del cos, el moviment, la respiració i la meditació), a la platja de Garbí.

L’objectiu d’aquestes jornades és “convertir-les en un aparador de les teràpies i tècniques que tenim a l’abast, de les mà de professionals de les Terres de l'Ebre que ens aportaran la seua formació i experiència en diversos camps perquè puguem trobar eines que ens ajuden a trobar solucions a alguns problemes de salut que tinguem o a millorar el nostre equilibri i benestar”, segons destacava des de l’organització, Lluis Barroeta. 

El programa de la 5a edició de Camins Conscients contempla la participació de 13 especialistes i terapeutes que, entre les 9 del matí i les 9 de la nit, oferiran diverses activitats d’entrada lliure i gratuïta per a tot el públic: “Cuida la teva esquena”, a càrrec de Martina Capeille; Reiki grupal, amb les associacions de Reiki de la Ràpita i l’Aldea; “Connectar amb la natura”, amb Pere Clotet; Chirunning i Chiwalking, a càrrec de Lluis Barroeta; o “Ioga per a esportistes”, de la mà d’Imma Ibàñez. Al mateix temps, el doctor Tomás Álvaro Naranjo,  doctor en Anatomia Patològica, inmunopatòleg, especialitzat en Medicina Integrativa i estudiós del camp de la Medicina bioenergètica i vibracional, oferirà una xerrada sobre ‘nutrició i consciència’, a les 17.45 hores. 

Carme Sabaté (Com estimar-te a tu mateix amb el mètode de Louise Hay), Hildebrando Meix (La “possessió” espiritual i les seves conseqüències), Ira Vonnegut (Qi Gong), Maria Iglesias (Estrés i salut), Yubitza Brito (“Permet que els teus desitjos es manifestin”), i Pili Centelles (Rituals: recuperar-los e integrar-los a la nostra vida); són altres dels professionals que hi prendran part en unes jornades organitzades per voluntaris sense ànim de lucre, amb el suport de la Regidoria de Turisme. 

Podeu consultar el programa a:

https://goo.gl/YH1LWd

 

Més informació a:

https://www.caminsconscients.com/

 

 
Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet