Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita participa a la fira de creuers Seatrade Med a Lisboa

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita participa a la fira de creuers Seatrade Med a Lisboa

Aquest fòrum és una gran oportunitat per promoure l’activitat de creuers i donar major projecció internacional al territori

La Ràpita, juntament amb Palamós (Baix Empordà) i Roses (Alt Empordà) participa a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat i altres institucions a la fira Seatrade Cruise Med 2018, per donar a conèixer els serveis de les instal·lacions portuàries i l’oferta turística de les destinacions a les companyies de creuers, associacions, touroperadors i agents. La fira bianual Seatrade Cruise Med se celebra aquest any del 19 al 20 de setembre, a Lisboa (Portugal).

Aquest punt de trobada de la indústria de creuers ha comptat amb la presència del gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, l’alcalde  de la Ràpita, Josep Caparrós, i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Roses, Fèlix Llorens, entre altres directius i tècnics representants de Ports de la Generalitat, dels Ajuntaments de Palamós, Roses i la Ràpita i del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, també presents en les tasques de promoció a la fira Seatrade Cruise Med.

La Generalitat i les institucions locals s’han compromès a refermar i treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la Costa Brava i a les Terres de l’Ebre.

L’acció comercial de les instal·lacions portuàries de Palamós i Roses i la Ràpita i les seves respectives destinacions es fa a través de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port. Dos marques, fruit d’acords institucionals, que responen a la demanda de les companyies de creuers que busquen la sinergia entre port i destinació, per facilitar en conjunt uns serveis i una oferta del territori als turistes de creuer. Així, les institucions compromeses en treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la costa catalana són les següents: Ports de la Generalitat; els ajuntaments de Palamós, Roses i la Ràpita; els Patronats de Turisme Costa Brava-Girona i Terres de l’Ebre; i les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Tortosa.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, s’ha referit a la destinació Terres de l’Ebre i la marca i ha dit que “les quatre institucions que conformem Delta Ebre Port fem els esforços necessaris per seguir treballant per aconseguir escales de creuers en el nostre port”. Caparrós ha afegit que l’objectiu de la participar a la Seatrade Med és “contactar amb les empreses que tenen vaixells que poden accedir al port de la Ràpita, conscients de les limitacions que imposa el calat que tenim, per tal que coneguin les possibilitats del port i les singularitats del nostre destí dins la Reserva de la Biosfera i en un entorn referent com és el delta de l’Ebre”.

El gerent de Ports, Joan Pere Gómez, ha posat en valor “els esforços, la col·laboració i l’entusiasme que emmarquen la promoció de les nostres marques a la fira europea més important de creuers per continuar posicionant-nos internacionalment”.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet