Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita prepara la primera Sant Silvestre Marítima per tancar l’any amb activitats nàutiques a la badia

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita prepara la primera Sant Silvestre Marítima per tancar l’any amb activitats nàutiques a la badia

Aquesta primera edició tindrà lloc el proper 30 de desembre i s’obre a tothom per afegir-s’hi amb caiac, paddle surf, vela o windsurf

L’Ajuntament de la Ràpita, conjuntament amb l’Estació Nàutica, organitzen enguany la primera Sant Silvestre Marítima, un esdeveniment del tot novedós al territori que convida tothom a tancar l’any sortint a la mar per practicar esports i activitats nàutiques. La Sant Silvestre Marítima de la Ràpita sortirà de la platja de Garbí entre les 10 i les 13 hores del proper 30 de desembre, té caire social no competitiu i proposa a tothom qui vulgui afegir-s’hi fer un recorregut d’un kilòmetre amb qualsevol artefacte flotant: caiac, paddle surf, vela, windsurf, etc. Per aconseguir la màxima participació, s’ha establert un preu de 10 euros (inclou neoprè, material i assegurança i un donatiu per la Marató de 3€).

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, han presentat aquest dilluns en roda de premsa la primera Sant Silvestre Marítima que convida a acabar l’any gaudint del principal actiu natural de la Ràpita: la mar i la badia dels Alfacs. “Si alguna cosa ens diferencia és la possibilitat de portar a terme la pràctica d’esports nàutics tot l’any perquè disposem d’una badia i d’una climatologia idònia per fer-ho, i per això volem acabar l’any amb un esdeveniment festiu, esportiu, nàutic, solidari, i que ens permet gaudir de la mar de l’Ebre també en aquestes dates”, ha afirmat Josep Caparrós.

Una nova proposta, ha remarcat, que “està en total sintonia amb la campanya Temporada Alta, amb propostes gastronòmiques, esportives i actives al llarg de tot l’any per prolongar al màxim l’activitat turística sostenible que es vol potenciar”.

En la mateixa línia, Joan Barberà, ha assegurat que “aquesta Sant Silvestre, que estem segurs que anirà guanyant adeptes a mesura que es vagi fent més popular cada any, té un caire social i no competitiu, almenys de moment, perquè volem que tothom descobreixi que aquesta badia que tenim tan a prop ens permet gaudir de la mar a l’hivern de la mateixa manera que ho fem a l’estiu”.

La Sant Silvestre Marítima sortirà de la platja del Garbí, de manera que els participants podran utilitzar els vestidors de la piscina municipal per preparar-se, i seguir el recorregut fins a la passarel·la de la platja dels Hortets i retorn, d’un quilòmetre aproximadament.

La sortida compta amb la col·laboració de Delting Park, amb unflables a l’aigua, el Club Nàutic, Radical Surfex, Natura i Aventura i el Col·lectiu de Cuina, que servirà begudes calentes.

Per inscriure-us a la Sant Silvestre Marítima de la Ràpita podeu entrar a la web de l’estació nàutica, enlarapita.com, i omplir el formulari, indicant entre altres la talla del neoprè que voleu utilitzar per tancar l’any sortint a la mar.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet