Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita reforça la vigilància a les zones de contenidors per evitar mals usos a l’hora de dipositar la brossa

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita reforça la vigilància a les zones de contenidors per evitar mals usos a l’hora de dipositar la brossa

En el marc de la nova ordenança de civisme, la regidoria de Governació posa en marxa la campanya informativa “La Ràpita que compartim”

L’Ajuntament de la Ràpita posa en marxa una campanya informativa i de conscienciació, en el marc de la nova ordenança de civisme, davant el mal ús que se n’està fent de les zones de contenidors, que provoca una mala imatge del municipi, a més d’olors i altres molèsties. “La Ràpita que compartim” és el lema d’aquesta nova campanya informativa, que es dirigeix a la ciutadania com a complement a l’increment de la vigilància que la Policia Local farà en aquestes àrees per tal que la gent no dipositi la brossa fora dels contenidors i que faci ús de la deixalleria municipal a l’hora de dipositar voluminosos.

La regidoria de Governació impulsa aquesta campanya, que “arriba un cop aprovada definitivament l’ordenança de civisme, la qual preveu sancions per als que incompleixin la normativa referent a l’ús dels contenidors i al dipòsit de les escombraries. De moment però, la vigilància policial i la campanya informativa buscaran avisar els infractors”, ha explicat la regidora Conxi Vizcarro.

“La Ràpita que compartim” és el lema de la campanya, i té un doble significat: “l’espai públic que compartim, que són els carrers i volem nets, i també les imatges que compartim a les xarxes socials, per adonar-nos del que passa si en lloc d’enfocar amb el mòbil una posta de sol enfoquem una zona de contenidors”, ha apuntat Vizcarro.

I és que per molt que tots tinguem clar com dipositar les escombraries, encara són massa les persones que deixen bosses al costat dels contenidors en lloc de dins fins i tot estant buits, dipositen bosses de residus domèstics a les papereres o deixen voluminosos a la vora en lloc de portar-los a la deixalleria o trucar en cas que s’hagin de venir a recollir. “Conductes que mostren incivisme i sobre les quals cal insistir per conscienciar que cal tenir cura dels espais comuns”, ha insistit la regidora. La campanya vol recordar que, en definitiva, tenir un poble més net depèn en bona mesura de cadascun de nosaltres.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet