Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La Ràpita viurà la màgica revetlla de Sant Joan a la vora del mar

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita viurà la màgica revetlla de Sant Joan a la vora del mar

• L’Ajuntament de la Ràpita, amb la col•laboració de la colla de diables Diabmonis, portarà de nou la festa i l’encís de la revetlla de Sant Joan a la platja del Parc de Garbí. • Les barbacoes i l’ambient familiar i de colles d’amics tornarà a omplir la platja de Garbí. • Els concerts de Pepet i Marieta i En&Ton posaran música fins ben entrada la matinada.

L’Ajuntament de la Ràpita torna a apostar per portar la festa de Sant Joan a la platja de Garbí, amb la col·laboració de la colla de diables local Diabmonis, en una celebració plenament consolidada i que convoca centenars de famílies i colles d’amics a sopar a la vora de la mar i gaudir del foc i la música d’una revetlla molt especial.

 

Serà el quart any en què la nit més curta de l’any viurà la celebració al Parc de Garbí, al costat de la piscina municipal, amb tot un seguit d’activitats que començaran a les vuit del vespre amb l’obertura de la barra i el servei de barbacoes. A les 20.30 h, arribarà la flama del Canigó que serà portada per Diabmonis amb l’acompanyament de la colla gegantera i dolçainera de l’Esbart Dansaire Rapitenc. A continuació, la música i el ritme agafaran protagonisme amb les actuacions de la Banda de tambors i cornetes de la Ràpita i el grup Batuxaik. En finalitzar, serà el millor moment per iniciar el sopar de la revetlla, per al qual s’hi habilitaran les habituals barbacoes on la gent podrà preparar els entrepans amb els pacs que posarà a la venda Diabmonis a partir del 17 de juny. Els punts per adquirir-los seran Ràdio Ràpita, al bar la Guardiola, al bar Estela, a la panificadora i al bar Kavak. També hi haurà zona de taules a la sorra de la platja, prop de la foguera que cremarà a les dotze de la mitjanit amb un vistós castell de foc.

Quan passi mitja hora de les dotze els concerts dels grups En&Ton i Pepet i Marieta seran els responsables de fer ballar tothom fins ben entrada la nit, que remataran Dj’s Les llagues  per acomiadar la festa.

 

L’Ajuntament de la Ràpita s’afegeix també a les recomanacions que des del Departament d’Interior de la Generalitat i Protecció Civil fan a través de la campanya Revetlles amb precaució, i difondrà consells i advertències per tal que tothom pugui gaudir de la festa de Sant Joan minimitzant els riscos que comporta l’ús de material pirotècnic propi d’aquesta celebració.

La Ràpita, 11 de juny de 2019

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet