Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La regidoria de Comerç presenta un vídeo per promocionar les compres a La Ràpita, a les portes de la campanya nadalenca

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La regidoria de Comerç presenta un vídeo per promocionar les compres a La Ràpita, a les portes de la campanya nadalenca

Aquest divendres 1 de desembre s’encendrà l’enllumenat nadalenc i diumenge la Unió de Comerç Rapitenc organitza la III Fira d’Aparadors de Nadal

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de La Ràpita ha presentat un nou vídeo per promocionar les compres al municipi. L'espot, realitzat per l’equip de Roig Creatius, convida a fer compres de proximitat als establiments de la població, ressaltant els valors del tracte directe amb els comerciants i la qualitat de l’oferta. Tot i que l’abast de la campanya no se circumscriu a la campanya nadalenca, la presentació coincideix amb l’inici d’aquesta temporada en què es disparen les compres. De fet, la campanya nadalenca donarà inici a La Ràpita aquest divendres 1 de desembre amb l’acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal i una xocolatada popular, organitzats per la regidoria de Comerç amb el suport de la Unió de Comerç Rapitenc, que diumenge 3 de desembre durà a terme la III Fira d’Aparadors de Nadal, amb una quinzena de comerços exposant els seus productes a l’Església Nova.

Després del primer vídeo fet públic a l’estiu, es difon ara un segon espot “per incentivar la compra als comerços locals i difondre la qualitat dels productes que s’hi venen”, segons ha destacat la regidora de Comerç, Conxi Vizcarro.

La idea del vídeo és incentivar el retorn al tracte proper que ens ofereixen els comerciants del poble, en una època en què les compres per internet, del tot impersonals, estan a l’alça. En el vídeo s’expliquen tres petites històries que només viurem si comprem als nostres veïns.  El vídeo de comerç es distribuirà a partir d’avui per les xarxes socials i mitjans audiovisuals.

Encara en l’àmbit relacionat amb el comerç, aques divendres 1 de desembre a les 6 de la tarda tindrà lloc l’acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal, a la plaça Carles III. També s’oferirà una xocolatada popular, amb tíquets gratuïts que es poden recollir al mercat municipal als matins i a l’Oficina de Turisme a les tardes.

L’enllumenat nadalenc està enguany composat per 94 arcs de fil lluminós de led, una tecnologia de consum molt inferior a la de les antigues bombetes. L’empresa Zerolux, a qui es va adjudicar esta instal·lació nadalenca per dos anys i dos més de pròrroga, ha instal·lat sis rètols, 76 arcs i 12 cortines, que crearan l’ambient propici per incentivar el passeig pels carrers de la Ràpita i sobretot el comerç en uns dies en què es disparen les compres. Enguany per primera vegada, entre els elements de l’enllumenat que s’encendrà en l’acte de divendres hi ha figures en 3D que guarniran tres rotondes: la de la plaça Carles III, la de davant de l’Església Nova i la de la Vila del Far, a l’entrada del municipi.

D’altra banda, la Unió de Comerç Rapitenc organitza per a aquest diumenge 3 de desembre la III Fira d’Aparadors de Nadal. Seran més d’una quinzena els comerços que es reuniran a l’Església Nova per exposar propostes de vestits, calçats i regals. La fira estarà oberta en horari de matí (de 10 a 14 hores) i de tarda (de 16.30 a 18 h.) i inclourà algunes activitats per amenitzar el dia i també de caire benèfic. Durant el matí, Som Cuina oferirà un vermut, i a les 18.30 hores es farà una xocolatada, a 2 euros la ració, per recaptar fons per la Marató de TV3.

Cliqueu aquí per veure el vídeo presentat per la regidoria de Comerç.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet