Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La regidoria de Cultura convoca el Premi de Poesia Lluís de Montsià

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La regidoria de Cultura convoca el Premi de Poesia Lluís de Montsià

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Ràpita ha convocat una nova edició del Premi de Poesia Lluís de Montsià, que es lliurarà en un acte que se celebrarà el dia 21 de març, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Poesia.

La regidoria de Cultura convoca el Premi de Poesia Lluís de Montsià Algunes edicions de llibres de poesia locals

Al premi s’hi pot presentar qualsevol persona, que haurà d’enviar còpia triplicada de l’obra a concurs, amb una extensió aproximada de 150 versos o l’equivalent a entre 8 i 10 poemes. El tema és lliure i la llengua dels poemes ha de ser el català.

El termini per lliurar les obres és el dia 2 de març a les 14 h, a les oficines de Cultura, situades a la segona planta de l’ajuntament, als despatxos de Ràdio Ràpita.

 

El Premi de Poesia Lluís de Montsià, dotat amb 300 euros,  homenatja l’insigne poeta rapitenc Joan Torné, autor entre d’altres, de la lletra de l’Himne de la Ràpita. Amb aquesta convocatòria la regidoria de Cultura pretén animar la creació literària i incentivar el gust per la literatura.

 

Més informació i bases d'aquesta convocatòria a 

http://www.larapita.cat/ca/serveis/concursos-i-premis/premi-de-poesia-lluis-de-montsia

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet