Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies La regidoria de Cultura convoca el premi d'escultura Agustí Vizcarro

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La regidoria de Cultura convoca el premi d'escultura Agustí Vizcarro

Les propostes es poden presentar fins al 3 de setembre

La regidoria de Cultura de la Ràpita ha convocat el premi d’Escultura Agustí Vizcarro, un dels concursos que organitza al llarg de l’any l’Ajuntament de la Ràpita en la vessant cultural. El premi va dirigit a qualsevol persona física que es dediqui a l’escultura, que pot presentar la seua proposta fins al 3 de setembre a les 12 del migdia.

L’acta del jurat es farà pública el 26 d’octubre. Aquest tribunal estarà format per Èrika Ferraté, regidora de Cultura que actua com a secretària; l’extècnic del Museu de la Mar de l’Ebre Joan Grau; els pintors Miquel Paton i Rosa Querol; el tècnic de Cultura de l’ajuntament de la Ràpita Pau Lleixà i Maria Navarro per part del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre.

El premi té una dotació total de 2000 euros. El jurat valorarà en un 60% la qualitat de les obres presentades, en un 30% l’execució tècnica i en un 10% la seua connexió amb l’univers artístic d’Agustí Vizcarro ‘La Pin’.

El premi d’escultura és un dels quatre premis que convoca anualment la regidoria de Cultura, a més del Premi de Contes Domingo Riba, que es fallarà a finals d’any; el premi Sebastià Juan Arbó de Narrativa, el guanyador del qual es farà públic a finals d’octubre, i el de poesia Lluís de Montsià, que enguany ja ha estat atorgat, concretament a Jesús Maria Tibau pel seu poemari La casa.

 

 

 

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet