Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L'Ajuntament cedeix un local a la Creu Roja per obrir un Punt de Proximitat a la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L'Ajuntament cedeix un local a la Creu Roja per obrir un Punt de Proximitat a la Ràpita

L'espai, situat al carrer Sénia 4, es posarà en activitat al setembre

La Creu Roja està treballant per reactivar l’assemblea local de la Ràpita i properament obrirà un Punt de Proximitat a la localitat. Serà possible gràcies al conveni de col·laboració que aquest dimarts van signar l’entitat i el consistori rapitenc, pel qual l’Ajuntament cedeix un local per tal que l’organització humanitària pugui dur a terme la seva activitat.

L’espai està situat al carrer Sénia, 4, té uns 150 metres quadrats i permetrà establir una zona d’atenció als usuaris, desenvolupar-hi accions formatives o emmagatzemar aliments i altres productes bàsics. La cessió s’ha acordat per un termini de cinc anys, amb opció de pròrroga. Al local s’hi faran unes petites reformes per tal d’adaptar-lo a les necessitats de la Creu Roja, que aniran a càrrec de l’entitat, i s’espera que pugui obrir-se al públic durant el mes de setembre.

La signatura la van rubricar l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i el president de la Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau, i també hi van ser presents el regidor d’Atenció a les Persones, Carlos Sanchis, i la delegada de la Creu Roja a la Ràpita, Teresa Reche.

“Amb aquesta cessió aconseguim avançar en el compliment d’un dels objectiu fixats a principis de la legislatura com és treballar en suport a les persones més desafavorides i ampliar serveis a les persones més necessitades, a través en aquest cas d’un local per a Creu Roja que permetrà desplegar un ventall més ampli de serveis socials al nostre municipi”, va afirmar l’alcalde, Josep Caparrós. Un dels primers projectes a desenvolupar serà un programa de classes de repàs als xiquets i xiquetes de famílies desfavorides, ha avançat.

Ramon Grau va destacar que aquest espai permetrà “tornar a posar la Creu Roja al lloc que ha d’estar, que és al costat de les persones de la Ràpita” i va avançar la voluntat d’engegar un altre cop l’assemblea local del municipi, que en els darrers anys funciona com a delegació de l’oficina d’Amposta. A banda, Grau va agrair als 330 socis que té l’entitat a la Ràpita el seu compromís i fidelitat i que han permès durant aquests anys seguir prestant serveis a la ciutadania.

Tota aquesta tasca es fa de manera coordinada amb els serveis socials municipals. El seu regidor, Carlos Sanchis, va posar en valor que “la Creu Roja és un complement a la nostra feina” i va trobar molt positiu “poder tornar a donar una seu estable” a l’entitat.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet