Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L'Ajuntament de la Ràpita habilita bucs d'assaig a l'auditori Sixto Mir

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L'Ajuntament de la Ràpita habilita bucs d'assaig a l'auditori Sixto Mir

Els treballs d'adequació i insonorització dels espais, on podran assajar els grups i entitats musicals locals, tenen un pressupost de 45.577 euros

L’Ajuntament de la Ràpita està duent a terme les obres d’adequació de quatre espais de l’auditori Sixto Mir com a bucs d’assaig, que un cop habilitats es posaran a la disposició dels grups i entitats musicals locals per tal que puguin dur-hi a terme els seus assajos i pràctiques. Els treballs, que ja estan en marxa, tenen un pressupost de 45.577 euros i un termini d’execució de dos mesos.

L’obra d’adequació i insonorització dels bucs d’assaig, un total de 4, que es troben a la planta soterrani de l’edifici i sota l’escenari de l’auditori, contempla principalment l’aïllament de les estances, tant de les pares com del sostre, per tal de garantir que els usuaris puguin assajar sense provocar ni patir interferències de soroll. Un salt qualitatiu per als grups locals, que fins ara assajaven a l’edifici de l’antic Escorxador i ara podran fer convertir-se en usuaris habituals de l’auditori per preparar-se i no només per actuar-hi.

“L’objectiu d’aquestes obres d’adequació de diferents espais de l’Auditori Sixto Mir com a bucs d’assaig és el de dotar d’equipaments necessaris, sobretot pensant en els grups musicals, per tal que puguin assajar i practicar en les condicions idònies, en espais ben condicionats i convenientment insonoritzats, el que representa un salt qualitatiu respecte a l’edifici de l’antic Escorxador on han estat assajant durant anys”, ha explicat l’alcalde, Josep Caparrós.

Per aconseguir l’aïllament buscat, es col·locaran plaques de guix laminat, amortidors de cautxú, panells de napa de polièster absorbent del so, formigó, un complex multicapa i altres paraments aïllants del so.

D’aquesta manera, s’aconseguirà posar en activitat un altre dels usos culturals amb què el govern municipal va reprogramar la utilitat de l’auditori, amb la intenció de donar resposta a la petició ciutadana de disposar d’espais on assajar en condicions adequades i sense ocasionar molèsties al veïnat.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet