Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L'Ajuntament de la Ràpita rep el Segell Infoparticipa a la transparència

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L'Ajuntament de la Ràpita rep el Segell Infoparticipa a la transparència

La distinció reconeix la transparència i bones pràctiques que es posen de manifest als webs municipals

El Consell Certificador del Segell Infoparticipa ha concedit a l’Ajuntament de la Ràpita el Segell InfoParticipa, una distinció que reconeix la transparència i bones pràctiques que es posen de manifest als webs dels ajuntaments i que s'atorga a partir de l'anàlisi realitzada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Consell Certificador ha acordat concedir enguany el Segell Infoparticipa a 98 ajuntaments, i la Menció a 4, per tant, 102 dels 947, 7 més que el 2017 (11%). D'aquests, 32 han assolit una puntuació de 100. En el cas de la Ràpita, per primera vegada la web municipal ha superat la puntuació de 90 a l’infòmetre, perquè dona resposta a 47 dels 52 indicadors en base als quals s’avalua la transparència del web municipal. A les Terres de l’Ebre, només la Ràpita, Alcanar, Amposta i l’Aldea superen la puntuació de 90.

El Consell també ha acordat concedir el Segell Infoparticipa a 4 Consells Comarcals, i la Menció a 1 dels 42. I el Segell Infoparticipa a 3 de les 4 diputacions.

L'alcalde, Josep Caparrós, ha recollit aquest dimecres el Segell Infoparticipa en un acte celebrat al Saló d'actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. L'alcalde ha agraït públicament la implicació dels treballadors municipals per aconseguir la distinció i ha afirmat que "ens sentim molt satisfets de la fita aconseguida, que ens empeny per seguir treballant intensament per aconseguir arribar al 100% d'indicadors assolits". El regidor de Transparència, Àlex Cervera, per la seua banda, ha recordat que durant el mandat s'ha passat d'un 30% al 90% actual i ha agraït la coordinació de les diferents àrees municipals per aconseguir-ho.

Podeu consultar aquí el Mapa Infoparticipa, en el qual s'incorporen els resultats de les avaluacions.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet