Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L'Ajuntament de la Ràpita treu a concurs l'explotació del quiosc del davant del col·legi Carles III

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L'Ajuntament de la Ràpita treu a concurs l'explotació del quiosc del davant del col·legi Carles III

Es poden presentar sol·licituds fins al proper 27 d'agost

L’Ajuntament de la Ràpita treu a concurs l’adjudicació de l’explotació del quiosc ubicat davant del col·legi públic Carles III i a la part posterior de l’illa del Centre d’Atenció Primària del municipi. Aquest mòdul destinat a guingueta-bar és propietat de l’Ajuntament i podrà destinar-se a la venda de begudes, cafès, gelats, productes de pastisseria i brioxeria, entrepans freds, etc.  Es considera d’interès local posar-lo en activitat, per revitalitzar la zona i a la vegada donar un servei necessari tant als usuaris del CAP com del col·legi i també als del parc infantil pròxim a la instal·lació i a la resta de vianants.

Els Serveis tècnics municipals han confeccionat plec de condicions tècniques que han de regir l’explotació de l’esmentat quiosc, que es poden consultar a l’apartat de Perfil del Contractant del web www.larapita.cat, on consta la seva ubicació, descripció, serveis i obres a realitzar, el cànon a abonar a l’Ajuntament i, demés condicions de prestació del servei.

La instal·lació està constituïda pel mòdul, la plataforma d’accés, i també disposa d’un espai a mode de terrassa.

La llicència d’explotació es concedirà per una durada màxima de 4 anys, incloses les pròrrogues. En principi, l’horari mínim obligatori de funcionament del quiosc de begudes, que es podrà variar previ acord municipal, serà de dilluns a divendres, de 9h a 13 h i de 15 h a 17 h (30 hores setmanals).

El termini per presentar sol·licituds acaba el proper 27 d’agost.

Podeu consultar les condicions aquí.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet