Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L'Ajuntament posa en marxa les obres del Casal d'Entitats a l'edifici del carrer Convent

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L'Ajuntament posa en marxa les obres del Casal d'Entitats a l'edifici del carrer Convent

Els treballs han estat adjudicats a Construccions Reverté Ferré per 167.542 euros

L’Ajuntament de la Ràpita ha posat en marxa les obres de reforma de l’edifici municipal del carrer Convent número 2, als baixos dels quals hi ha el jutjat de Pau, per convertir les tres plantes superiors existents en un Casal d’Entitats. Les obres han estat adjudicades a Construccions Reverté Ferré per 167.542 euros.

La intenció de l’equip de govern és adaptar el programa funcional de l’edifici a les necessitats del teixit associatiu del municipi. Així, els treballs consisteixen en la millora de les comunicacions entre plantes amb la instal·lació d’un ascensor i de l’escala adaptada a una eventual evacuació d’emergència. Pel que fa a la distribució interior de l’immoble, que consta de tres pisos, serà reformada de manera que s’hi habilitaran un total de 14 despatxos, una sala polivalent i de formació de 50 metres quadrats a la primera planta i una cambra higiènica per planta. Es preveu que estigui enllestit a finals d'any.

D’altra banda, també han començat les obres de reforma de l’edifici del Maset per convertir-lo en un Espai Jove al servei de la joventut rapitenca. Les obres en este cas tenen un cost de 265.742 euros. Els dos edificis remodelats han de donar una millor atenció tant als joves com a les entitats del poble.

“Després que fa unes setmanes van començar les obres de remodelació del Maset per convertir el que havia estat un equipament cultural en l’espai que ha de ser de referència per als nostres joves, ara hem començat les obres d’aquest edifici del carrer Convent, on calia una actuació important per tal que tingui les condicions òptimes per ser el punt de trobada de les entitats i associacions del poble”, ha afirmat l’alcalde, Josep Caparrós.

Mentrestant, els serveis que es prestaven a edifici del carrer Convent s’han traslladat a altres dependències. Així, els serveis de Joventut, com ara el punt d’informació juvenil o les inscripcions als tallers i activitats, estan ubicats a la biblioteca, en horaris de matí de 10 a 1 i de tarda de 4,30 a 7. Precisament demà comencen les inscripcions per als tallers, de ioga, pilates, dibuix i pintura i també de guitarra. Els interessats poden acudir a la biblioteca i adreçar-se al personal que estava al Maset i als tècnics de Joventut. Pel que fa als Serveis Socials que es prestaven al Maset, ara cal adreçar-se a la Casa del Mar. 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet