Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L'Ajuntament treu a licitació les parades i locals desocupats del Mercat municipal

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L'Ajuntament treu a licitació les parades i locals desocupats del Mercat municipal

Els interessats disposaran de 15 dies a partir d'aquest dimecres 20 de setembre per poder presentar la documentació i, segons la regidoria de Comerç, les condicions són avantatjoses per tal de facilitar-hi nous negocis.

Avui dimarts surt publicat al BOPT el Plec de Clàusules Administratives Particular que ha de regir la licitació pública , per a la concessió administrativa d’ús privatiu del domini públic, que té per objecte la concessió dels drets d’ocupació, ús, gaudiment i explotació de les parades i locals del Mercat Municipal. D’aquesta manera, es dóna llum verda perquè les persones interessades a adquirir una de les parades i locals disponibles puguin presentar les seves ofertes i la documentació requerida. El termini per poder fer-ho és des d’aquest dimecres, 20 de setembre, fins al proper 4 d’octubre.

Segons el plec de clàusules, l’ajuntament de la Ràpita treu a licitació un total de tres parades inicialment destinades a peixateria, tres més a fruites i verdures, una altra per ubicar-hi un bar, i una darrera per a la venda de pa, a més de dos locals exteriors destinats a comerços. La concessió té una durada de 6 anys, per tal que coincideixi amb el venciment de les concessions actuals l’any 2023.

L’objectiu de l’ajuntament de la Ràpita és “dinamitzar un espai tan popular com és el mercat municipal i afavorir l’ocupació de les parades i locals que hi ha buits. Per aquest motiu,  les parades surten a unes condicions avantatjoses per tal d’atreure l’interès dels emprenedors i d’incentivar a la gent a obrir allí el seu negoci”, destacava la regidora de Comerç, Rosa Anglès.

Els preus dels cànons per a un període de 6 anys oscil·len entre els 2.200 i els 4.000 euros, pel que fa a les parades interiors, i es concreten en 3.000 i 7.000 euros, respectivament, en el cas dels dos comerços exteriors. Els preus base estan fixats en funció de la superfície útil i la ubicació dels locals i parades. 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet