Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies L'Associació Top Rànking dóna 5 ordinadors a un projecte social de la Creu Roja

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

L'Associació Top Rànking dóna 5 ordinadors a un projecte social de la Creu Roja

S'han pogut comprar amb els diners aconseguits durant la segona Festa Top Ranking organitzada el 10 de juny

L’Associació Top Rànking de la Ràpita va fer lliurament ahir a la tarda de cinc equips informàtics per a la campanya Èxit Escolar, que impulsa la Creu Roja.

La donació es va poder fer arran dels beneficis que es van obtenir durant la segona edició de la Festa Top Ranking, que es va celebrar el passat 10 de juny al Parc de Garbí. L’Associació ja havia anunciat que destinaria la recaptació d’aquella jornada a un projecte solidari per ajudar a joves en risc d’exclusió social.

Els ordinadors que Top Ranking ha pogut adquirir amb els diners de la festa, que estan valorats aproximadament en mil euros, contribuiran a ajudar alumnes en dificultats perquè puguin realitzar els seus treballs i cerques d’informació durant el curs escolar, en un programa que Creu Roja ha creat per ajudar famílies que pateixen problemes econòmics.

L’acte d’entrega d’aquests equipaments informàtics va tenir lloc a l’antic Centre Obert de la Ràpita, al carrer Sénia, que ben aviat serà la nova seu de Creu Roja a la nostra població. A banda dels membres de l’Associació Top Ranking hi assistiren la regidora de Cultura, Èrika Ferraté; el regidor de Joventut, Rafa Balagué; el regidor d’Atenció a les persones, Carlos Sanchis; la tècnica de l’Ajuntament, Marta Talarn; i representants de Creu Roja.

 

Des de l’Associació Top Ranking mostraven la seua satisfacció per poder materialitzar el missatge de solidaritat  que des del programa musical que emeten cada dissabte a Ràdio Ràpita volen transmetre al seu públic.

Dimecres 9 d'agost de 2017

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet