Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Marta Adell i Leire Curto escollides Reina i Pubilla Infantil de Festes Majors 2019

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Marta Adell i Leire Curto escollides Reina i Pubilla Infantil de Festes Majors 2019

Dissabte passat, a la tarda, va tenir lloc a l’Auditori Sixto Mir l'acte de l'elecció de la Reina i la Pubilla Infantil de Festes Majors de la Ràpita.

 

 

Un acte que, com era de preveure, va omplir l’auditori rapitenc, de familiars i amistats de les noies i de les xiquetes que enguany representaran les entitats, associacions i penyes participants en les festes de Sant Jaume. En xifres, seran 54 dames i 34 pubilles.

 

L’acte de l’elecció va ser l’habitual sorteig pur. Després de cridar, en primer lloc, les 34 pubilles, se les va situar a l’escenari de l’auditori. Es va demanar si alguna de les xiquetes volia renunciar a ser Pubilla Infantil -en aquest cas, una xiqueta no hi va voler optar- i seguidament la Pubilla Infantil de l’any passat va acostar a cada xiqueta una safata on hi havia els paperets de la sort. Amb el paper plegat i dins de la mà, el públic de l’auditori va comptar fins a tres i llavors va ser el moment en què vam descobrir que Leire Curto Castellà era qui tenia el paperet que li atorgava la condició de Pubilla Infantil 2019.

La mateixa rutina es va seguir amb les noies que optaven a ser Reina de Festes, però en aquest cas amb més colla damunt l’escenari i amb vuit renúncies a l’opció de ser reina. Marta Adell Gumbau, de la Penya Barcelonista Vicenç Piera, fou l’afortunada i serà, per tant, la representant del jovent rapitenc aquest estiu.

 

 

 

Dilluns 10 de juny

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet