Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Més d’un centenar de participants a la Cursa que tanca el Voltasoques de la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Més d’un centenar de participants a la Cursa que tanca el Voltasoques de la Ràpita

Vint-i-un grups van seguir la gimcana que permetia trobar la "clau" d'Orígens al barri del Xicago

Més d’un centenar de persones van prendre part aquest dijous al vespre en la quarta cursa Voltasoques al barri del Xicago, una participació que gairebé duplica la d’anys anteriors. Famílies i colles d’amics tenien l’objectiu de trobar la clau d’Orígens. Va ser la prova que va posar punt i final al Voltasoques, que ha donat activitat esportiva, lúdica i cultural als joves d’entre 12 i 16 anys durant aquest estiu.

En aquesta ocasió, la cursa es va obrir a tota la ciutadania, de manera que van ser diferents els perfils de gent que van voler participar en aquesta proposta de la regidoria de Joventut. I la resposta va superar les expectatives dels organitzadors, amb 21 grups i 108 participants, a més dels monitors, voluntaris i tècnics que van preparar-la i van ajudar a dur-la a terme.

La cursa va ser una gimcana que proposava diferents proves, moltes d’elles relacionades amb activitats que es feien fa dècades, una manera lúdica de conèixer el passat. I finalment, la cursa desvetllava quin és el secret, o la clau, d’Orígens: “La clau d’Orígens ets tu”, revelava finalment l’última prova, mostrant que són les persones els artífex de l’èxit de les nostres festes.

Amb aquesta cursa es dona per conclosa la cinquena edició del Voltasoques, organitzada per la regidoria de Joventut i dirigida als joves d’entre 12 i 16 anys. Són dos mesos d’activitats, moltes d’elles nàutiques però també culturals i lúdiques, que constituïxen una oferta molt ben acollida per omplir les hores de lleure vacacional. 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet