Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Mig miler de joves i 30 empreses interaccionen a la Fira d'Ocupació de la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Mig miler de joves i 30 empreses interaccionen a la Fira d'Ocupació de la Ràpita

L’objectiu era posar en contacte persones que busquen feina i empreses que volen contractar joves qualificats.

Prop de 500 joves i 30 empreses de les Terres de l'Ebre van participar dijous a la Fira d'Ocupació, que organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa, l'Ajuntament de la Ràpita i la Universitat Rovira i Virgili, va tenir lloc al pavelló firal de la Ràpita. Els joves van lliurar prop de 400 currículums i es van fer unes 300 entrevistes de feina.

L’objectiu era posar en contacte en un mateix espai joves entre 16 i 29 anys que busquen feina i a les empreses que volen contractar joves qualificats. Alguns dels assistents buscaven feina per primera vegada, altres una segona oportunitat o simplement rebre informació per saber fer un bon currículum.

La participació de públic va estar diversa, amb la presència d’estudiants universitaris, de cicles formatius i demandants de feina amb perfils diversos. Pel que fa a les ofertes de feina van estar molt variades, moltes d’elles vinculades al sector turisme i hoteleria, la gestió empresarial, les finances, el màrqueting, i altres perfils més tècnics.

Les empreses que van participar en aquesta edició de la Fira d’Ocupació també hi van veure  una oportunitat per als seus negocis. A més de l’intercanvi d’impressions amb les empreses, es pretén captar alumnes recent titulats i gent formada, i d’aquesta manera evitar la fuga de talent del territori. Les empreses inscrites pertanyen a diferents sectors econòmics com el dels serveis empresarials i financers, l’agroindustrial, el sociosanitari, l’industrial, el turisme o el tecnològic i tenen la seua seu o operen a les Terres de l’Ebre.

Els joves també van poder assistir a conferències d’emprenedoria, i a un taller de vídeo currículum.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet