Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Nou cartipàs al Govern municipal de la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Nou cartipàs al Govern municipal de la Ràpita

El Govern Municipal de la Ràpita va decidir ahir que el grup del PSC no continués formant part del Govern, a causa del posicionament que els socialistes han mantingut davant l’aplicació de l’article 155 per part del govern espanyol i amb l’empresonament del vicepresident de la Generalitat, de sis consellers i dels representants d’Òmnium Cultural i de l’ANC.

Rosa Anglés, la regidora del PSC que fins ara portava les regidories de Turisme i Comerç, passarà així a l’oposició, per la qual cosa el Govern Municipal ha hagut de reestructurar el cartipàs, amb els següents canvis:
A partir d’ara la regidoria de Comerç l’encapçalarà la regidora Conxi Vizcarro, mentre que l’àrea de Turisme l’assumirà l’alcalde Josep Caparrós. També s’incorpora a la Junta de Govern Local, com a Tinent d’alcalde, el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Albert Salvadó. Aquestes modificacions no suposaran grans canvis pel que fa al funcionament de les regidories i al pla de treball desenvolupat en els darrers mesos.
Tots els partits que integren el Govern, així com la regidora no adscrita, han volgut reiterar l’agraïment per la feina que ha desenvolupat la companya i regidora Rosa Anglés, i subratllen el reconeixement a la seua tasca al capdavant de les regidories de Turisme i Comerç.
 
La Ràpita, 10 de novembre de 2017

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet