Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Oberta la convocatòria del concurs de cartells de Festes Majors de la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Oberta la convocatòria del concurs de cartells de Festes Majors de la Ràpita

El termini per presentar obres conclou el 15 de juny a les 02.00 hores

La Ràpita ha obert ja la convocatòria del concurs de cartells de Festes Majors, que dona a la ciutadania la possibilitat de dissenyar la imatge gràfica que promocionarà enguany les festes del municipi, dedicades a Sant Jaume.

El concurs, convocat per Revista Ràpita, té com a finalitat incentivar la creació artística i el disseny gràfic al territori. Es dirigeix principalment  a les persones amb formació i coneixements de disseny gràfic o belles arts, tot i que tothom hi pot participar, presentant les seues propostes fins al proper 15 de juny, data fixada com a termini màxim.

El jurat valorarà en un 50% l’originalitat de les obres presentades i en un altre 50% la seua potencialitat per ser portada de la revista Ràpita. El jurat estarà format per la regidora de Cultura, Èrika Ferraté, en qualitat de presidenta sense vot; el tècnic de Cultura de l’Ajuntament de la Ràpita i director de Revista Ràpita, Pau Lleixà; el dissenyador gràfic Sergi Roig; la representant de la Comissió de Festes Rosa Reverté; i el pintor i membre de l’Associació d’Artesans de la Ràpita Justino Ruiz.

L’acta del jurat es farà pública el 22 de juny. El guanyador opta a un premi econòmic de 270 euros.

Podeu consultar les bases aquí.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet